НАЧАЛО Алткойни

Етериум (ETH) на стойност $33.5 милиарда ‘заклещени’ в смарт договор

19.12.2021 15:16 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум (ETH) на стойност $33.5 милиарда ‘заклещени’ в смарт договор

Най-големият смарт договор на Етериум, съдържащ 8,641,954 етера (ETH) на стойност $33.5 милиарда, стои неподвижен, защото криптовалутите не могат да бъдат изразходвани или изпратени.

Потребител на Twitter подчерта договора за веригата Beacon, твърдейки, че това е най-големият Етериум договор с ETH на стойност милиарди долари, “заклещени” в него.

Въпросният смарт контракт е договор за стейкинг на Етериум 2.0, стартиран през ноември 2020 г. и не може да бъде изразходван без хард форк.

Това, което го прави още по-удивително, е фактът, че условията на хард форка все още предстои да бъдат решени и хората, изпращащи своя ETH в договора, са били добре запознати с този факт. Условията на хард форка могат да бъдат решени, след като Beacon веригата се слее с основната мрежа на Етериум.

Beacon Chain е първата ключова стъпка в преминаването на Етериум от майнинг консенсуса за доказателство за работа (PoW) към консенсус за доказателство за залог (PoS). За да стане валидатор в ETH 2.0, даден потребител трябва да заложи минимум 32 ETH. Така този ETH на стойност $33.5 милиарда в най-големия договор за Beacon веригата е показателен за голямото търсене и доверие в предстоящия ETH 2.0.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Какво се случва с Cardano (ADA)? – Чарлз Хоскинсън коментира

В началото на декември разработчиците на Етериум призоваха членовете на общността да тестват сливането с базиран на PoS ETH 2.0. Фазата на тестване е разделена на три фази, а именно за нетехнически потребители, разработчици с ограничен опит в блокчейн и опитни и технически запознати блокчейн разработчици.

Сливането на Beacon веригата с основната мрежа на Етериум ще завърши прехода към PoS и ETH 2.0. Официалната страница на Ethereum.org за ETH 2.0 предполага, че сливането може да бъде завършено до Q1 или Q2 на 2022 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на AI алткойн се изстреля след коментар на Уорън Бъфет

След забележките на главния изпълнителен директор на Berkshire Hathaway Уорън Бъфет, изразяващи загриженост относно изкуствения интелект (AI) и неговите потенциални рискове, беше отбелязан скок в стойността на AI криптовалутата, Worldcoin (WLD).

08.05.2024 1:30 1 мин. четене

Пазарната капитализация на нова криптовалута се изстреля с почти 100% – ето какво стои зад скока

През май Tellor (TRB), децентрализирана оракулска мрежа, надмина очакванията със забележителен скок на пазарната си капитализация, като удвои стойността си в началото на месеца.

07.05.2024 22:30 2 мин. четене

Тази меме криптовалута е един от най-силните алткойни

Известен крипто стратег предполага, че един от конкурентите на Dogecoin (DOGE) е значително по-напред от другите алткойни.

07.05.2024 22:00 2 мин. четене

Как да получим безплатни токени от airdrop-a на EigenLayer

EigenLayer, базираната на Етериум платформа за рестейкинг, пуска дългоочаквания airdrop за своите потребители, ранни последователи и сътрудници.

07.05.2024 21:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.