НАЧАЛО Биткойн

Анализатор разглежда какво предстои за крипто пазара

16.12.2021 11:08 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор разглежда какво предстои за крипто пазара

Популярен крипто стратег и търговец казва, че Биткойн (BTC) може да е на ръба на дълбока корекция, която ще тласне водещата криптовалута до дъна на макро диапазона.

Псевдонимният анализатор Smart Contracter казва на своите последователи в Twitter, че е възможно Биткойн да се търгува в широк диапазон между $69,000 и $30,000.

Тъй като BTC не успява да преодолее горния край на диапазона, крипто стратегът твърди, че активът може да бъде на път към дългосрочната си подкрепа до около $30,000.

“Ами ако пробием юнските дъна отново, след като пробихме максимумите през април като част от по-голяма структура, която съсипва както бикове, така и мечки?

Не бих го изключил. Също така, като странична бележка, поддържах възходящото си пристрастие твърде дълго и силно подцених сериозността и дълбочината на това падане.


Ако се случи това, мисля, че всичко ще се случи много по-бързо от изобразеното. Не е начертано в мащаб. Просто съм слаб в чертането.”

Гледайки графиката на Smart Contracter, Биткойн изглежда отразява натрупването в обхват на индекса Dow Jones Industrial Average (DJI) между началото на 2000 г. и 2010 г. Ако сценарият на крипто стратега се изпълни, Биткойн може да се върне под $30,000, преди да стартира параболично рали.

Не Пропускай: Ето какво купуват китовете в BSC екосистемата

Smart Contracter също така отбелязва, че дълбоката корекция ще постави Биткойн в позиция да се издигне над $100,000. Към момента на писане, Биткойн се търгува на $48,700.

Разглеждайки Етериум, крипто анализаторът казва, че сега е предпазлив относно водещата платформа за смарт договори, след като тя проби под диагоналната си подкрепа.

“Това прекъсване на линията на тренда при ETH/USD е много тревожно за мен. През последната седмица изглеждаше донякъде спасяемо, но вчерашното ежедневно затваряне го изпрати от да изглежда [спасяемо], до направо ужасно, според мен.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Кръстоносният поход на SEC срещу криптовалутите ще се отрази зле на Етериум

Джоузеф Лубин, съосновател на Етериум, изразява загриженост относно регулаторната позиция на Комисията за ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC), заявявайки, че настоящият им подход към криптовалутите ще окаже значително влияние върху бъдещето на индустрията.

08.05.2024 17:30 2 мин. четене

Една от най-големите крипто борси в света добавя синтетичния долар на Ethena

Нова стабилна монета, базиран на Етериум (ETH) и обвързана с щатския долар, получава подкрепа от една от най-големите борси за криптовалути в света.

08.05.2024 17:00 1 мин. четене

Аржентина ще добива Биткойн по иновативен начин

Операциите по добив на Биткойн се разширяват в световен мащаб, подхранвани от непрекъснатия ръст на хеширащата мощност и значението на тази дейност за мрежата на BTC.

08.05.2024 15:00 2 мин. четене

Разкриха нов Биткойн портфейл на правителството на САЩ – ето колко държат

Инвеститорите проявяват голям интерес към Биткойн (BTC) и алткойн портфейлите на големи корпорации, чиито действия могат значително да повлияят на цената на BTC чрез техните покупки, продажби или други транзакции.

08.05.2024 13:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.