Home

Киану Рийвс държи криптовалута

12.12.2021 11:24 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Киану Рийвс държи криптовалута

Киану Рийвс притежава малко криптовалута.

Когато го попитаха в ново интервю за The Verge дали той “лично се занимава с криптовалути”, актьорът каза, че “един мой приятел ми купи малко наскоро” и че не е направил нищо с това, защото “не ми се е налагало да го правя.”

Това се нарича HODL, когато просто не докосвате криптовалутата си”, обясни интервюиращият Алекс Хийт на Рийвс. “Да, имам малко HODL”, каза Рийвс.

Не е ясно обаче кои конкретни криптовалути притежава.

Рийвс и колегата му Кари-Ан Мос бяха интервюирани за популяризиране на “The Matrix Resurrections”, най-новия филм от поредицата “The Matrix”. Наред с обсъждането на филма, дуото постави въпроси за криптовалутите, метавселената, видеоигра по филма и NFT и дори бъдещето на базираната на VR порнография.

Студиото зад филма Warner Bros. Pictures е активно в крипто пространството, като стартира серия от 100,000 незаменими токена (NFT), за да популяризира старта на филма през ноември. Тези токени са с различни аватари от култовия филм и се продаваха за $50 на NFT. Всеки от тях предлага на притежателите си избор да вземат или червено хапче, или синьо хапче, отразявайки един от най-историческите моменти на филма.

Не Пропускай: Този алткойн скочи с 1,288% след листинг на Coinbase

Рийвс изрази скептицизъм относно NFT по време на интервюто.

На въпроса какво мисли за “цифровия недостиг” и “неща, които не могат да бъдат копирани”, актьорът добави, “които лесно се възпроизвеждат” и се засмя.

Що се отнася до шума около всички неща, свързани с метавселената, Рийвс попита: 

Може ли просто мегавселената да не бъде изобретена от Facebook? Концепцията за метавселена е много по-стара от това.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Крайният срок за обжалването на SEC в делото срещу Ripple наближава

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) разполага само с няколко дни, за да реши дали ще оспори неотдавнашното решение по делото Ripple.

01.10.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Тайван позволи инвестициите в чуждестранни крипто ETF

Тайванската комисия за финансов надзор (FSC) даде зелена светлина на професионалните инвеститори да получат достъп до чуждестранни борсово търгувани фондове (ETF) за криптовалути.

30.09.2024 21:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Ethena Labs предлага създаването на нова борса за стимулиране на растежа на USDe

Ethena Labs, разработчикът на синтетичния долар USDe, обяви предложение за стартиране на децентрализирана борса (DEX), наречена „Ethereal“, която да подкрепи растежа на USDe.

30.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Капитализацията на фондовия пазар е на път да достигне тригодишен връх

Капитализацията на световния фондов пазар е на път да достигне най-високото си ниво от три години насам благодарение на неотдавнашното намаляване на лихвените проценти от страна на Федералния резерв и мерките за икономическо стимулиране от страна на Китай.

30.09.2024 20:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.