Home

ParaSwap пуска свой собствен токен – предстои airdrop на 150 милиона PSP

23.11.2021 9:39 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ParaSwap пуска свой собствен токен – предстои airdrop на 150 милиона PSP

ParaSwap Foundation пусна своя собствен токен PSP на 15-ти ноември.

150 милиона токена, или 7.5% от общото предлагане на PSP от 2 милиарда, ще бъдат прехвърлени на 20,000 ранни потребители.

По-конкретно, “активните потребители във всички поддържани вериги” ще бъдат възнаградени чрез airdrop със задна дата, каза пред The ​​Block основателят на ParaSwap Мунир Бенчемлед.

Моментната снимка за airdrop-а е направена на 8-ми октомври, според Бенчемлед.

На въпроса защо само 20,000 потребители са били избрани в сравнение с 1.3 милиона адреса, които са взаимодействали с ParaSwap до момента, Бенчемлед каза, че потребителите са били филтрирани въз основа на тяхната активност, по-специално кои са използвали платформата “много пъти през последните шест месеца ( до 8-ми октомври)“.

ParaSwap също разгледа активността на потребителите във веригата, каза Бенчемлед, което означава, че ако адресът използва само ParaSwap, е много вероятно този адрес да не отговаря на условията, добави той.

Осигуряване на полезност и управление

PSP е “услуга плюс токен за управление“, добави Бенчемлед. Това е така, защото освен използването му при гласуване за управление, токенът ще се използва и за стимулиране на маркет мейкърите, подобно на отстъпките на производителите в централизираните борси, каза той.

Това означава, че PSP токените могат да се използват за залагане в ParaSwapPools, както и за гласуване на решения за управление на протокола.

Това е първият път, в който DeFi протокол ще възнагради ликвидността извън веригата със сетълмент във веригата по подобен начин като централизираните борси и блокчейни с доказателство за залог“, заяви Бенчемлед.

Поглед към токеномиката на PSP

Тъй като 7.5% от общите 2 милиарда PSP токена са част от airdrop-а, 150 милиона PSP ще бъдат в първоначалното разпространение.

Не Пропускай: Какво да очакваме от Биткойн след скорошния спад?

Останалите токени са разделени между основния екип на ParaSwap (17.6%), бъдещи членове на екипа (5%), при-сийд инвеститори и съветеници (2.4%), сийд инвеститори (14%), резерви (10%) и екосистема (51%).

Размерът на основния екип е 12 члена, според Бенчемлед. ParaSwap е събрал $5.7 милиона общо финансиране до момента, а неговите инвеститори включват CoinGecko, Blockchain Capital и основателят на Aave Стани Кулечов.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Arbitrum надхвърли 1 милиард транзакции: Какво означава това?

Протоколът от втори слой Arbitrum постигна важен етап, надхвърляйки 1 милиард транзакции от стартирането на основната си мрежа през август 2021 г.

01.10.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Топ криптовалутите преживяват огромен скок в активността на китовете

Santiment подчерта рязкото нарастване на активността на китовете в няколко основни дигитални актива, определяйки десет проекта с пазарна капитализация над $2 милиарда като основни получатели.

01.10.2024 19:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето защо Етериум ETF изостава толкова от Биткойн според Blackrock

Ръководителят на отдела за дигитални активи на BlackRock Робърт Митчник призна, че търговската активност и притокът на средства за спот Етериум ETF изостават значително от тези на Биткойн ETF.

01.10.2024 18:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн ETF-ите продължават поредицата от входящи потоци, фондовете за Етериум отбелязват спад

Биткойн спот ETF-ите в САЩ запазиха положителната си серия в понеделник, като нетните притоци достигнаха $61.3 милиона, отбелязвайки осем поредни дни на печалби.

01.10.2024 12:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.