Home

Две неща могат да помогнат за развитието на Dogecoin, според съоснователя на криптовалутата

30.09.2021 15:05 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Две неща могат да помогнат за развитието на Dogecoin, според съоснователя на криптовалутата

Били Маркъс, софтуерен инженер, който съосновава DOGE заедно с Джаксън Палмър през 2013 г., се обърна към Twitter, за да предложи две неща, които според него ще помогнат на Dogecoin да стане по-широко използвана криптовалута и евентуално да привлече повече потребители в екосистемата.

“DOGE се нуждае от NFT и ETH мост”

Според Маркъс, Dogecoin ще се подобри, когато мостът между DOGE и Етериум бъде завършен.

Второто нещо е, че най-популярната меме криптовалута се нуждае от платформи, които търгуват незаменими токени (NFT), като Opensea, и които ще се съгласят да приемат DOGE, който да е съвместим с Етериум, като плащане.

В момента NFT са много търсени в крипто общността, като се използват криптовалути за закупуването им, пише Маркъс в Twitter, добавяйки, че използването на DOGE за покупки на NFT ще го превърне в монета със значителна функционалност.

Виталик Бутерин се надява, че DOGE ще премине към PoS

Както беше съобщено по-рано този месец, на 2-ри септември, съоснователят на втората по големина блокчейн платформа, Етериум, написа в Twitter, че се надява Dogecoin да премине към консенсусен алгоритъм за доказателство на залог (PoS) – може би използвайки кода на Етериум, за да се постигне това. Той обаче смята, че DOGE трябва да поддържа годишната си емисия от пет милиарда монети чрез доказателство за работа (PoW).

Това беше отговорът на Виталик на въпрос от основателя на The Three Arrows Capital, Су Джу, който го помоли да предложи идеи за това как Етериум и Dogecoin могат да си сътрудничат в близко бъдеще.

ПРОЧЕТИ ОЩЕИлон Мъск винаги ще има подкрепата на Dogecoin общността

Освен това, Бутерин предложи, че съоснователите на Dogecoin могат да поставят огромната си емисия на DOGE в някакъв вид DAO, който “финансира глобални обществени блага“.

Бутерин подчерта, че тази стъпка ще се впише доста добре в “не-алчния здравословен дух на Dogecoin“.

Както бе съобщено по-рано, Виталик Бутерин се присъедини към консултативния съвет на Dogecoin. След като това се случи, баща му Димитрий Бутерин написа в Twitter, че присъствието на Виталик в борда може да направи DOGE по-добра монета.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Пазарната доминация на Биткойн се покачва до тригодишен връх – какво се случва с алткойните?

Доминиращата позиция на BTC на пазара на криптовалути нарасна до най-високото си ниво от близо три години, отразявайки тенденция, обусловена от отслабването на алткойните на фона на геополитическото напрежение и засилването на щатския долар.

04.10.2024 14:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Китовете на Shiba Inu акумулират на фона на пазарната корекция, очаквайки рали

В момента Shiba Inu преминава през меча корекция, но последните данни от веригата подсказват за потенциално възстановяване на хоризонта.

04.10.2024 13:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Марк Кюбан отправи предупреждение за един от сегментите на крипто сектора

Марк Кюбан, известният инвеститор от предаването “Shark Tank” и дългогодишен поддръжник на Dogecoin, наскоро зае критична позиция по отношение на някои криптовалути.

04.10.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на XRP от един от най-популярните трейдъри в света

Известен търговец на суровини, наскоро предизвика бурна реакция от страна на общността на XRP с последната си прогноза за монетата, свързана с Ripple.

04.10.2024 12:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.