Home

Coinbase Pro добавя поредния крипто проект

16.07.2021 14:07 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Coinbase Pro добавя поредния крипто проект

Coinbase продължава да поддържа нови криптопроекти с бързи темпове, с добавянето на Clover Finance (CLV) в Coinbase Pro.

Clover Finance е блокчейн операционна система, предназначена да свързва активи на различни блокчейн мрежи, което улеснява транзакциите. Токенът CLV плаща за транзакции и позволява гласуване за актуализации.

Coinbase добавя най-различни криптовалути с бързи темпове през 2021 г. и наскоро добави Mask Network (MASK), Rally (RLY), BarnBridge (BOND), Livepeer (LPT) и Quant (QNT) към Coinbase Pro.

Главният изпълнителен директор Брайън Армстронг заяви по-рано този месец, че най-голямата американска крипто борса работи за изброяване на възможно най-много алткойни. Той добави, че в момента компанията му разглежда над 100 алткойна.

Coinbase Pro ще предлага CLV книги с поръчки, търгуващи срещу щатския долар, британската лира, евро и Tether (USDT). CLV не се предлага на Coinbase.com или потребителските мобилни приложения на компанията.

ПРОЧЕТИ ОЩЕБиткойн няма и не трябва да се използва като валута в САЩ

CLV се търгува на $1.10 към момента на писане, след като спадна от цената от $4.63, достигната на 14-ти юли, според Coinbase.

Някои хора в крипто общността може да са объркали Clover с отделен проект, използвайки същия символ. Различен проект за Clover (CLV) скочи от своето дъно от $4.51 в четвъртък до максимум от $51.48 след листинг на Coinbase. Този актив сега се търгува на $26.15, според CoinGecko.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

XRP регистрира бичи импулс на фона на регулаторната несигурност

На фона на различни спекулации относно потенциални обжалвания от страна на SEC, XRP успешно преодоля съпротивата на симетричен триъгълник при $0.605, което показва бичи тренд в движението на цените на алткойните.

29.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

3 сравнително нови алткойна, които да наблюдавате през следващите месеци

С нарастването на бичите настроения на крипто пазара, секторът на дигиталните активи изглежда е готов да приключи септември с високи темпове.

29.09.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Ето кога може да очакваме печалби в сектора на криптовалутите според Coinbase

Coinbase, водеща американска борса за криптовалути, смята, че дигиталните активи са готови за значително поскъпване през следващите месеци.

29.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Чанпен Джао с първо изявление след като бе пуснат на свобода

Чанпен Джао, бившият ръководител на Binance се включи в социалните медии само седем часа след като беше освободен от затвора, публикувайки в платформата X, че цени простия лукс като храна и плодове.

29.09.2024 12:20 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.