Home

DeFi хак удари Polygon

29.06.2021 9:44 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DeFi хак удари Polygon

Изглежда още един децентрализиран финансов протокол (DeFi) е експлоатиран в Polygon.

Има доклади за експлойт на протокола SafeDollar DeFi, въпреки че подробностите са малко.

Уебсайтовете за анализ на DeFi DeFiPrime и RugDoc са публикували сигнали за инциденти през последните няколко часа, твърдейки, че протоколът SafeDollar е бил атакуван.

SDO се срива до нула

Според адреса на договора на таблото за управление Polygon Scan, на 28-ми юни от протокола са изтеглени $248 милиона в USDC и Tether.

Каналът в Telegram на протокола издаде предупреждение за атаката и призова потребителите да прекратят търговията със SDO.

Това не е първият път, когато протоколът бива експлоатиран. На 22-ри юни SafeDollar подробно описа атаката, довела до загуба на 9,959 SDS токена, оценени на около 95,000 долара по онова време.

Safedollar стартира първоначалното си децентрализирано предлагане на обмен (IDO) на стартовата площадка на PolyDEX на 14-ти юни.

Протоколът се превърна в поредната платформа, базирана на Polygon, която претърпя експлоит или икономически срив. По-рано този месец Malt Protocol също претърпя колапс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Cardano (ADA) бележи значително постижение

На 22-ри юни бе съобщено, че екипът на Polywhale е извършил издърпване на килима, като е разпродал своите токени и е прекратил проекта.

На 17-ти юни Iron Finance подробно описа това, което нарече “DeFi bank run”, което доведе до срив на нейния Titan токен. Този проект бе базиран на BSC за разлика от другите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Crypto.com подаде съдебен иск срещу SEC

Crypto.com подаде съдебен иск срещу Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC), за да защити индустрията на криптовалутите от това, което смята за прекомерни действия от страна на агенцията.

08.10.2024 17:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Правителството на САЩ се насочва към крадени крипто активи от севернокорейски хакери

На 4 октомври 2024 г. правителството на САЩ предприе правни стъпки за възстановяване на дигитални активи на стойност над $2 милиона.

08.10.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

От САЩ алармират за нова киберзаплаха в сектора на здравеопазването

Наскоро издадено предупреждение от правителствена агенция на САЩ акцентира върху нарастващата заплаха от софтуера Trinity.

08.10.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Загубите от крипто хаковете намаляват през 2024 г.

Последните данни на Binance разкриват значителен спад в загубите на дигитални активи, дължащи се на хакерски атаки през 2024 г., което бележи значителна промяна в сигурността на индустрията.

07.10.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.