Home

Може ли тази криптовалута да бъде следващия дебют на Coinbase?

20.06.2021 9:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли тази криптовалута да бъде следващия дебют на Coinbase?

Популярният търговец на криптовалути и инфлуенсър - Тайлър Суоуп - проследява пускането на нови монети на базираната в САЩ борса - Coinbase.

Суоуп похвали Coinbase за наскоро изброения протокол за поверителност Keep Network (KEEP), след като най-голямата крипто борса внезапно добави четири крипто актива.

С последните добавки на Coinbase Pro, включително Shiba Inu, имаше една, която [е вярна към] сърцевината на крипто и това е Keep Network!

Суоуп отбелязва, че листингът на KEEP в Coinbase Pro съвпада с одобрението на предложението Keanu, което ще обедини Keep Network и децентрализираната криптографска мрежа NuCypher (NU).

ПРОЧЕТИ ОЩЕИлон Мъск се подигра на SHIBA INU (SHIB) общността

Крипто търговецът добавя, че това сливане може да позволи на Coinbase да поддържа tBTC – проект с отворен код, който позволява използването на Биткойн в децентрализираните финансови (DeFi) приложения на Етериум.

Coinbase Pro добави Keep, веднага след като предложението Keanu бе прието. Coinbase спомена, че искат да добавят tBTC. Миналия октомври те казаха, че го гледат за попечителство, а след това през декември той всъщност е добавен [за попечителство], заедно с NuCypher.

Така че чрез комбиниране на двете мрежи, NuCypher и Keep, мрежата от нодове tBTC v2 ще бъде достатъчно здрава и достатъчно голяма, тоест достатъчно децентрализирана, за да може Coinbase да премести tBTC към професионалната борса и накрая към редовното им приложение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето как крипто анализатор превърна $40,000 в $10 милиона

Цикълът на търговия с криптовалути, който стартира между 2019 и 2020 г., достигна своя връх през ноември 2021 г., след което се понижи.

29.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Инвеститор реализира 935,900% печалба от нов токен

Крипто търговията е завладяващо начинание, в което залозите са високи, а резултатът може да се промени драстично в зависимост от направения избор.

29.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Новa меме криптовалута регистрира впечатляващ ръст от 1,300%

Нов меме токен, наречен MOODENG, завладя крипто пазара, вдъхновен от хипопотам на име Moo Deng от тайландския зоопарк Khao Kheow Open Zoo.

29.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Етериум ETF бележат значителен ръст, тъй като институциите компенсират разпродажбите на китовете

След известен период на вяла активност спот Етериум ETF-ите регистрираха нов импулс, който до голяма степен се дължи на повишената ликвидност след неотдавнашното намаляване на лихвите от страна на Федералния резерв.

28.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.