Home

Morgan Stanley е в процес на разширяване на Биткойн фондовете си

17.06.2021 19:55 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Morgan Stanley е в процес на разширяване на Биткойн фондовете си

Това ще бъде четвъртият Биткойн фонд, свързан с Morgan Stanley.

Клиентите на Morgan Stanley за управление на богатството скоро може да имат още повече възможности за влизане в Биткойн.

New York Digital Investment Group (NYDIG), “фирма за финансови услуги, посветена на Биткойн”, и FS Investments подадоха документи в Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) за обединен инвестиционен фонд, насочен към клиенти на американската мегабанка Morgan Stanley.

Такива фондове позволяват на компаниите и / или хората да се изложат на цената на Биткойн, без да поемат попечителството върху актива. Фондовете правят това, горе-долу, като проследяват цената на BTC и добавят такса за управление – въпреки че някои фондове могат да се търгуват с премия или отстъпка в сравнение с базовия актив.

Според декларацията за SEC Morgan Stanley “ще получи определени такси за настаняване и обслужване по отношение на клиенти, за които се отнася издателят”.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: CEO-то на Pantera Capital: Сега е времето за купуване и HODL

Институционалният Биткойн фонд на FS NYDIG ще бъде четвъртият фонд, свързан с Morgan Stanley, който осигурява портфолиото на институционалните клиенти известна експозиция към криптовалута и вторият от NYDIG и FS Investments.

Morgan Stanley за първи път предложи BTC средства през март, включително FS NYDIG Select Fund, Galaxy Bitcoin Fund LP и Galaxy Institutional Bitcoin Fund LP. Това беше първата голяма американска банка, която направи това.

Минималните инвестиции за първите два бяха $25,000 и 5 милиона щатски долара за Galaxy Institutional Bitcoin Fund LP.

Както се вижда от неговия слоган, NYDIG е още по-активен на крипто фронта. През май той си партнира с Fidelity National Information Services (FIS), за да обяви начин за обикновените банкови клиенти да купуват Биткойн в своите сметки.

Това, което правим, е да улесним ежедневните американци и корпорации да могат да купуват Биткойн чрез съществуващите си банкови взаимоотношения”, каза тогава Патрик Селс, ръководител на банкови решения в NYDIG, пред CNBC.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн трябва да се третира като златото и петрола според милиардер

На 27 септември Хауърд Лутник, главен изпълнителен директор на Cantor Fitzgerald, се появи в предаването Fox Business и призова регулаторните органи да признаят Биткойн за стока, подобна на златото и петрола.

29.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто пазарът отново е обвзет от алчност – време е за FOMO

Крипто индексът на страха и алчността достигна най-високото си ниво от юли насам, задържайки се над 60 в продължение на два поредни дни.

29.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Американските Биткойн ETF-и отбелязаха ръст от $494 милиона в шестдневна серия от постъпления

На 27 септември американските спот Биткойн ETF регистрираха нетни входящи потоци на обща стойност $494.27 милиона, като продължиха положителната тенденция, започнала на 19 септември.

28.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Притежанията на BlackRock в Биткойн (BTC) достигат до $23.6 милиарда

BlackRock продължава да разширява портфейла си от Биткойн, като към петък, 27 септември, той достигна 363,626 BTC.

28.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.