НАЧАЛО Алткойни

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

16.05.2022 14:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Пазарният анализатор и съветник на Luna Foundation Guard (LFG) Реми Тето предложи актуализация за балансите на хазната.

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation Guard идват и че просто чака борсата да потвърди времето и транзакцията. Тето спомена, че в момента фокусът е върху коригирането на малки портфейли, строители и стейкъри.

Изявлението е само опит за умиротворяване на общността на Terra, която беше ощетена от скорошния срив. 

В отговор на въпроса какво всъщност представляват балансовите резерви, Тето каза, че скоро ще бъде предоставена повече информация и че съобщението има за цел да предложи известна яснота и прозрачност.

Към 7-ми май LFG имаше резерв, състоящ се от различни активи, включително над 80,000 BTC и 23.5 милиона USDC. Той има няколко други актива, но тези два съставляват по-голямата част от резервите.

LFG работи усърдно, за да помогне за коригиране на срива на екосистемата на Terra. И LUNA, и UST продължават да са на дъна, но се предприемат стъпки, които карат някои инвеститори да се надяват на възстановяване.

Преди срива LFG натрупваше Биткойн и Avalanche на стойност милиарди долари. Първият основен ход, който LFG изпълни, беше одобрението на $1.5 милиарда в BTC и UST, за да се запази фиксирането на UST от $1. Това не успя да попречи на стабилната монета да падне под $1.

Впоследствие вниманието започна да се насочва към портфейлите на фондацията, включително какво се беше случило с Биткойн монетите, които останаха след този опит за спасяване. Инвеститорите започнаха да критикуват проекта Terra за липса на прозрачност.

Именно това е повода за изявления като това, което направи Тето. Може би ще последват още действия и изявления с цел да има повече прозрачност. LFG обяви, че се стреми да събере над $1 милиард, което може да помогне за смекчаване на щетите от срива.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Големите крипто инвеститори агресивно купуват тези 5 криптовалути

В последните операции на Binance няколко крипто китове значително разшириха притежанията си чрез придобиване на значителни количества PEPE, LINK, UNI, MKR и ENS токени.

06.05.2024 8:00 2 мин. четене

Криптовалутата Sui ще има своя “ChatGPT момент” според създателя на проекта

След една оживена година, белязана от стартирането на основната мрежа и значими партньорства с гиганти в индустрията като компанията майка на TikTok ByteDance и Google, Mysten Labs, компанията зад протокола от първи слой SUI, е оптимист за траекторията на блокчейн технологията.

06.05.2024 2:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.