Home

Какво следва за Cardano (ADA) и четири други криптовалути, според Бенджамин Коуен (видео)

16.05.2021 12:27 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво следва за Cardano (ADA) и четири други криптовалути, според Бенджамин Коуен (видео)

Популярен крипто анализатор и инвеститор проследява Cardano (ADA) и четири обещаващи крипто активи, които според него са се насочили към нови върхове.

В нов видеоклип Бенджамин Коуен каза на своите 392,000 абонати в Youtube, че Cardano (ADA / USD) може потенциално да удвои стойността си, след като четвъртият по големина крипто актив направи сериозен пробив срещу Биткойн (ADA / BTC).

Най-високата стойност, която ADA някога е достигала спрямо Биткойн, е налице (0,00008 през 2018 г.). Ако предприемем премерен ход от текущите цени към това ниво, това са още 105% … С идеята, че ADA може да се покачи със 105% по отношение на достигането на глобалния си връх спрямо Биткойн за непроменлив Биткойн, къде ще бъде поставен ADA / USD ? Това всъщност би го поставило на скромните $4.35 … Ние не казваме, че ще стигне дотам по никакъв начин … Ние просто казваме, ‘Хей, това се е случвало и преди’. И може би, ADA днес [има много по-силни фундаменти], отколкото през 2017, 2018 г.

Поглеждайки към Етериум, Коуен казва, че ETH е в разгара на силен подем, който може да тласне цената на криптовалутата до $6,000, преди да покаже признаци на отслабване.

Имаме $2,000. Минахме покрай това. Имаме $3,000. Доста лесно ги достигнахме. Имаме $4,000. В момента се борим с това ниво. [Остават $5,000 и така нататък] … [Вече не е въпрос на това дали ще се случи]. [Въпросът е колко далеч ще стигне].

Що се отнася до Chainlink (LINK), крипто анализаторът подчертава, че децентрализираната оракулна платформа се търгува в дългосрочен възходящ канал, който датира чак от 2019 г.

Обичам LINK. Просто се движи нагоре. В макро скалата той има тенденция да се движи нагоре. Да, понякога пада. Кой наистина го интересува? Това е играта. Обикновено се покачва и това е важното.

Друга монета на радара на Коуен е конкурентът на Етериум Polkadot (DOT). Трейдърът подчертава, че DOT просто продължава да достига нови висоти и сега е готов да пробие решаваща съпротива.

DOT всъщност продължително задържа 20-дневната SMA. Излезли сме от релсите от известно време. Дано се върнем в правия курса. Стигнахме до това ниво. Това ще бъде третият ни път, горе-долу, в който се стига до $50. Да видим дали можем да го пробием.

Последната монета, на която Коуен обръща внимание е тази на платформата за смарт договори Avalanche (AVAX). Според крипто стратега, AVAX трябва да установи съпротива на $37.50, преди да може да запали следващата фаза от своя бичи цикъл.

Avalanche отново е на върха в режим на откриване на цени, нещо като DOT.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Китай продължава да разпродава Етериум – какво означава това за цената?

Съобщава се, че китайското правителство започва да разпродава голяма част от Етериум (ETH) авоарите, конфискувани от печално известната пирамидална схема PlusToken, което допринесе за последните ценови понижения на крипто пазара.

10.10.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

ФБР стартира своя собствена криптовалута

Съобщава се, че ФБР лансира своя собствена криптовалута като част от операция за разкриване и задържане на измамници в крипто пространството.

10.10.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Alameda Research продава милиони WLD – ще попречи ли това на опитите за възстановяване?

На фона на продължаващата несигурност на крипто пазара Worldcoin (WLD) преживя доста мечи настроения, като спадна с над 84% от своя исторически връх (ATH) от приблизително $11.74, достигнат през март 2024 г.

09.10.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Биткойн, Етериум и Solana от Standard Chartered

Джеф Кендрик от Standard Chartered прогнозира значително увеличение на цените на основните криптовалути до края на 2025 г., особено в контекста на предстоящите президентски избори в САЩ.

09.10.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.