Home

Алткойн сезонът наближава – ето три монети готови да се изстрелят

30.04.2021 13:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн сезонът наближава – ето три монети готови да се изстрелят

Анализаторът и търговец на криптовалути Майкъл ван де Поуп насочва вниманието ни към алткойн пазара.

В ново видео Ван де Поуп казва на своите 74,000 абонати в YouTube, че алткойните са готови значително да надминат Биткойн през следващите седмици.

 

“Алткойните се справят доста по-добре от Биткойн, тъй като Биткойн най-вероятно ще направи обвързана с диапазон конструкция и през тези месеци алткойните ще се справят добре.”

 

Ван де Поуп казва на търговците, че с наближаването на силен алткойн сезон  и движенията в обхват на BTC е важно да се търсят проектите, които все още не са достигнали зенита си.

 

Например, търговецът споменава разпределения уеб протокол Holochain (HOT), който имаше огромен пробив в началото на април до рекорд от 0,031 долара за всички времена.

 

Докато Ван де Поуп вярва, че Holo ще избухне отново, той прогнозира, че второто му рали ще се случи по-късно през следващата вълна от алткойн сезона, вероятно около средата на юни.

 

“Предполагам ли, че ще имаме нов цикъл за алткойни? Да. Предполагам ли, че токени като Holo token могат да имат още един възход? Да, със сигурност, но предполагам, че ще имаме този подем по-късно. Мисля, че ще предприемем още странични действия и след това ще започнем да ускоряваме, докато други алткойни, които все още не са имали това [рали], ще [започнат възход].”

 

Два актива, за които анализаторът казва, че вероятно ще направят движения в краткосрочен план, са актива на смарт портфейлиа Swipe (SXP) и оракулния проект Tellor (TRB).

 

Ван де Поуп посочва, че Swipe има много потенциал за увеличаване, като е с 80% под най-високата  си стойност срещу Биткойн, докато техническият анализ (TA) на Tellor също изглежда силен и вероятно ще “започне да се разширява и ускорява, тъй като все още не е имало много сериозен бичи цикъл” за актива.

 

Що се отнася до Биткойн, Ван де Поуп добавя, че ако активът успее да надмине зоната на съпротива от $58,000, той ще бъде бичи в краткосрочен план. Анализаторът обаче казва, че този сценарий е малко вероятен и ще следи флагманската криптовалута за тест на $46,500 като подкрепа и да създаде конструкция, обвързана с диапазон, през следващия месец.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Cardano създаде първия правно обвързващ смарт договор в Аржентина

Cardano постигна значителен етап, като улесни първия правно обвързващ смарт договор в Аржентина, който функционира под местна съдебна власт.

10.10.2024 21:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Stripe въвежда отново USDC плащания за търговци от САЩ

Stripe възобнови плащанията с криптовалута за американските трейдъри, като им позволи да приемат USDC чрез Етериум, Solana и Polygon.

10.10.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Uniswap (UNI) поскъпна с 10% след обявяването на нова мрежа

Токенът UNI на Uniswap поскъпна с 10%, достигайки $8.08, след обявяването на нова мрежа от втори слой, изградена на Етериум.

10.10.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Собствеността на криптовалути расте сред инвеститорите на дребно в световен мащаб

Притежанието на криптовалути на дребно е нараснало значително от 2020 г. насам, според доклад на Съвета на Международната организация на комисиите по ценни книжа (IOSCO).

10.10.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.