НАЧАЛО Алткойни

Известен трейдър с много бича прогноза за Етериум и Binance Coin

28.04.2021 22:39 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Известен трейдър с много бича прогноза за Етериум и Binance Coin

Популярният псевдонимен крипто търговец, известен като The Crypto Dog, очертава бичи ценови цели за Етериум (ETH), Binance Coin (BNB) и друг алткойни под неговия радар, които според него са подготвени за възход.

В нов туит търговецът съобщава на своите 409,700 последователи, че възходящ разширяващ се клин се формира при ETH с потенциал да отпечата печалби от близо 20% през следващите месеци, в съответствие с пускането на важна актуализация, която има за цел да преработи структурите за таксуване на платформата за смарт договори.

Обзалагам се, че това е бича консолидация на ETH, с цел от $3000+ [покрай пускането] на EIP 1559 това лято.

Анализаторът също така вижда, че BNB, родният токен на крипто борсата Binance, ще достигне нови върхове през следващите седмици, насочвайки се към $800 веднага в средата на май.

Мисля, че е разумно BNB да преразгледа и да надмине рекордите за всички времена.

Crypto Dog също така отбелязва Polygon (MATIC), като казва, че ERC-20 токенът изглежда готов за бичи пробив и скок от над 75% от текущата си цена от $0,57.

MATIC води тази ETH тенденция. Цената ще се изравни с фундаментите (които наскоро сигнализираха за подем). $1+ е на масата, след като изчистим този диапазон.

Друга монета, която популярният търговец следи отблизо, е платформата за интелигентни договори Solana (SOL). Въпреки че SOL е скочил със 7,105% през последната година, The Crypto Dog казва, че тази криптовалута все още е в началото си.

Все още e много рано за SOL. Колко от вас вече са създали портфейл на Solana? Какви проекти все още са се затвърдили като големи имена? […] Всичко тепърва започва.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цените на меме криптовалутите се сриват, следвайки спада на пазара

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като DOGE, SHIB и PEPE претърпяха значителни спадове в цените на 1 май, което засили опасенията сред търговците и инвеститорите в световен мащаб.

02.05.2024 1:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP през месец май

На фона на по-широкия спад на крипто пазара, XRP също отбеляза понижения на различните си графики, като проби нивото на подкрепа от $0.50.

02.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази меме криптовалута е на ръба на катастрофален срив – ето защо

В момента Shiba Inu се люлее на ръба на потенциален спад на фона на задаващ се натиск за продажба, който заплашва да тласне стойността му под $0.00001.

01.05.2024 23:00 1 мин. четене

Алткойните могат да се сринат с 40% срещу Биткойн през следващите месеци

Понастоящем крипто пазарът се бори с мечи настроения, които се изостриха от изходящите потоци от Биткойн ETF-ите, възлизащи на $162 милиона, точно преди заседанието на FOMC.

01.05.2024 22:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.