Home

4 причини за настоящото търсене на Dogecoin (DOGE)

26.04.2021 13:31 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
4 причини за настоящото търсене на Dogecoin (DOGE)

Наскоро крипто анализаторът и инфлуенсър „Coin Bureau“ разгледа по-отблизо Dogecoin (DOGE) и по-специално говори за това, защо цената на криптовалутата расте.

Във видеоклип (озаглавен “Dogecoin: Is The Hype REAL ?? This You NEED TO Know !!“), пуснат в YouTube канала “Coin Bureau“, псевдонимният водещ на предаването каза на над 742,000 абонати на канала, че ще посочи четирите причини за текущото “безумно търсене” на Dogecoin.

А те са именно:

  • Култура на мемета (“простотата продава“)
  • Социални медии (“някои от най-големите тенденции за DOGE се наблюдават в TikTok“)
  • Илон Мъск (Илон Мъск иска да “изпрати DOGE на луната</i>"; "можете почти перфектно да проследите ценовите скоци на DOGE според неговите туитове за [DOGE]</i>"; "само един туи на куче от Илон може да тласне цената на DOGE нагоре“)
  • Robinhood 

След това той обясни защо хората са “толкова запалени да ‘пъмпват’ цената на DOGE“. Ето неговите теории:

  • Някои хора искрено се забавляват. Те обичат общността и се радват на мемета … Това е категорията, в която според мен попада Илон Мъск.”
  • Друг тип трейдъри на DOGE са тези, които се опитват да печелят пари от неговите пъмпове … Има някои от тази категория, които са спечелили милиони, правейки това.”
  • Има, разбира се, друг тип инвеститор, който не е наясно с тези рискове. Те смятат, че Dogecoin наистина може да се превърне в глобална валута и да изпревари Биткойн.

И накрая, крипто анализаторът завърши видеото с тези заключителни мисли за Dogecoin.

DOGE е наистина завладяваща криптовалута. Ще призная, че никога не съм очаквал тя да достигне това ниво и трябва да кажа, че съм впечатлен. Въпреки че разполага с доста опростена крипто технология, тя привлече вниманието на милиони потребители, които иначе не биха използвали крипто …

Също така не мога [да кажа], че тенденцията няма да продължи. Параболичните ценови движения могат да бъдат ирационални и аз съм сигурен, че няма да шортвам DOGE … но ще дойде време, когато по-големите притежатели прибират печалби, и това ще доведе до срив в цената. Това е просто логично … Общността е готина и динамична и аз обичам нейния ентусиазъм. Много от тях обаче инвестират с истински пари и когато ги загубят, това няма да е шега.

Според данни на CryptoCompare, в момента Dogecoin се търгува около $0,2612, което е спад с 4,71% за последното денонощие, но е нараснал с 2,558% за периода до момента.

Анализаторът Kaleo наскоро коментира DOGE и още два алткойна, като подчерта, че са позиционирани да достигнат нови рекорди. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin: Активността на китовете сигнализира за нарастващо доверие на инвеститорите

Неотдавнашните ончейн данни за Dogecoin (DOGE) разкриват рязко повишаване на активността, което свидетелства за нарастващ оптимизъм сред крипто инвеститорите по отношение на популярната меме монета.

19.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето кой крипто проект се очертава като основен конкурент на Solana според експерт

Раул Пал, главен изпълнителен директор на Real Vision и виден макро анализатор, е идентифицирал блокчейн от първи слой, който според него може да стане доминиращ в крипто пространството.

19.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.