Home

Около 100 души контролират пазара на Dogecoin (DOGE)

21.04.2021 20:25 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Около 100 души контролират пазара на Dogecoin (DOGE)

Напоследък е трудно да се игнорира Dogecoin, тъй като криптовалутата се превърна в шестата по големина с над 40 милиарда долара пазарна капитализация.

Със 7,000% ръст до момента и значително по-добро представяне спрямо няколко от топ криптовалутите, привлекателността на Dogecoin за инвеститорите на дребно непрекъснато нараства.

 

Въпреки това, няколко инфлуенсъри и търговци на крипто предупредиха да не се прави “all-in” на DOGE, позовавайки се на опасения на няколко големи притежатели, контролиращи по-голямата част от предлагането му.

 

Над 65% от Dogecoin се разпределят между само 98 портфейла по целия свят, докато най-големият портфейл притежава 28% от целия DOGE.

 

Всъщност само пет портфейла контролират 40% от предлагането на монетата.

 

По същество около 100 души контролират целия пазар на DOGE на стойност над 40 милиарда долара.

 

Измамата е проста – Дръжте Dogecoin, докато има достатъчно сцепление, след като се умножи, разпродавате всички монети и вадите парите си – Станете незабавни милиардери”, каза Аканд Ситра от платформата за управление на риска от криптовалути TRM Labs.

 

Анализът на Ситра за разпределението на предлагането на DOGE беше възможен поради естеството на блокчейн транзакциите, които всеки може да види в отворената разпределена книга.

 

Някои верижни анализи на най-гоелмите притежатели на DOGE накараха експертите да вярват, че предлагането на криптовалута е съсредоточено само сред няколко притежатели.

 

Балонът на Dogecoin ще се спука лесно до края на тази година”, каза Ситра.

 

Други търговци в пространството споделят сантимента, наричайки го причината, поради която никога няма да бъдат в DOGE “без значение какви са печалбите”.

 

По време на писане на статията DOGE се търгува на $0.3136. Притежателите на DOGE се подготвяха за 20 април, където голяма група търговци на дребно прогнозира, че монетата ще достигне $0.69… което не се случи. Важно е да се има предвид, че поради естеството на търговията и човешката природа, е много лесно да се съобрази, че е невъзможно да има толкова силно координиран възход на цената.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance обяви следващия си Launchpool токен

Водещата крипто борса Binance обяви добавянето на нов токен в своя Launchpool, предизвиквайки вълнение сред инвеститорите.

09.10.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто трейдър спечели $1 милион за по-малко от няколко месеца

Крипто пазарът предоставя значителни възможности за търговците, които могат ефективно да определят времето за своите инвестиции, а един конкретен трейдър демонстрира изключителни умения.

09.10.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

10 криптовалути, които си заслужава да следите в момента

Santiment, платформа, специализирана в блокчейн разузнаването, наскоро отбеляза значителен ръст на транзакциите с китовете в различни основни криптовалути.

08.10.2024 22:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на Лайткойн (LTC) – приключва ли консолидацията?

От началото на август цената на Лайткойн (LTC) се консолидира в тесен диапазон. Въпреки че за кратко излезе от този диапазон, тя бързо се върна обратно, което предполага спад на бичия импулс.

08.10.2024 21:30 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.