Home

Биткойн се използва все повече в електронната търговия

10.04.2021 14:42 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн се използва все повече в електронната търговия

Финансовият вицепрезидент на онлайн платформата за търговия на дребно с електроника Ники Танлиоко заяви, че Биткойн и други криптовалути придобиват все по-голяма популярност в електронната търговия като начин на плащане.

По време на интервю за PYMTS, Танлиоко отбеляза, че необходимостта от плащане с крипто е все по-голяма по време на пандемията от коронавируса, особено за крайните потребители. Танлиоко потвърди, че криптовалутите са безопасни и надеждни възможности за плащане в световен мащаб.

Тя добави, че търговците на дребно могат да достигнат до нова клиентска база с Биткойн като алтернативен метод на плащане, който се различава от традиционните опции. Вицепрезидентът обаче посочва, че плащанията с Биткойн се различават значително, тъй като представляват предизвикателството да се интегрира функционалността на плащанията.

Пандемията предлага възможност за Биткойн плащания

Танлиоко отбеляза, че пандемията е довела до бум на електронната търговия, който предоставя възможност на различни субекти да разглеждат Биткойн като нов начин на плащане. Тя заяви, че крипто плащанията трябва да се прилагат в цялата екосистема на електронната търговия, а не само в електрониката.

Освен това тя признава, че платформите за електронна търговия могат да бъдат възпрепятствани от негативни новини по отношение на измами, свързани с Биткойн плащане. Танлиоко обаче заяви, че няма нужда от притеснения, тъй като има механизми, които да сигнализират за подозрителна дейност.

Ние всъщност не се сблъскваме с измами около Биткойн. Така че, по отношение на плащанията с криптовалута, някои елементи в този метод на плащане са наистина безопасни от наша страна. Не е като някой да може да открадне информация за кредитна карта и след това да я използва на нашия уебсайт […]“, каза Танлиоко.

Newegg беше сред първите онлайн търговци, които приеха Биткойн през 2014 г. след партньорство с BitPay. Възгледите на компанията идват след като PayPal (NASDAQ: PYPL) стартира услуга, която позволява на американските клиенти да използват Биткойн като опция за плащане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

OKX навлиза на дериватния пазар в ОАЕ

OKX, една от най-големите крипто борси в световен мащаб, навлиза ударно в региона на Близкия изток и Северна Африка (MENA).

11.10.2024 16:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Данните за индекса на производствените цени в САЩ предизвикват опасения за Биткойн

Данните за индекса на производствените цени в САЩ показват по-висока от очакваното инфлация, което поражда опасения за нейното въздействие.

11.10.2024 15:50 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн и Етериум опции за над $1.5 милиарда изтичат днес: Какво трябва да следим?

Тази седмица Биткойн Етериум преживяват ключов период за търговията с опции.

11.10.2024 15:25 2мин. четене Alexander Zdravkov

Питър Бранд сподели страшна прогноза за цената на Биткойн

Известният търговец на суровини Питър Бранд предизвика доста различни настроения сред криптовалутната общност.

11.10.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.