НАЧАЛО Алткойни

Пет обещаващи алткойна на Binance според Ларк Дейвис (видео)

08.04.2021 15:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пет обещаващи алткойна на Binance според Ларк Дейвис (видео)

Крипто търговецът и инвеститор в акции Ларк Дейвис каза, че в момента проследява пет алткойни на Binance, включително два, за които смята, че ще постигнат статус на еднорог.

Въпреки че цената му е само 0,33 долара, първата монета в неговия списък, Polygon, има висока пазарна капитализация от 1,8 милиарда долара.

“Въпреки високата пазарна капитализация, в момента вярвам, че това е монета с някакъв сериозен потенциал, който по-широкият пазар в момента изглежда не разбира”

Дейвис казва, че Polygon има екосистема, която е по-голяма от много други блокчейни с по-големи пазарни капитализации и цитира няколко предстоящи интеграции като причини, поради които смята, че стойността на Polygon ще се увеличи.

Следващият в списъка му е Injective Protocol (INJ), който Дейвис обозначава като “звяр”. Все още в тестовата си фаза, Injective предлага сделки с нулева такса за газ поради технологията Layer Two.

Injective предлага и търговия с деривати, включително фючърсни договори. Той очаква Injective да постигне статус на еднорог (пазарна капитализация от 1 милиард долара), когато основната му мрежа стартира.

Дейвис също е бичи за Marlin (POND). Високопроизводителната блокчейн мрежа от нулев слой е насочена към предоставяне на висококачествена инфраструктура за децентрализирано финансиране (DeFi).

“Мислете за това като за високооктанов газ, който те могат да използват, за да направят нещата по-добри.“

Номер четири в списъка е Kava, който е подценен, но мощен DeFi протокол, според Дейвис.

Kava позволява на търговците да заемат, заемат, печелят и обменят на платформата срещу ниски такси. Също така предлага нов пакет продукти на пазара.

Дейвис, който е бил бичи по отношение на Kava за дълго време, вярва, че това ще бъде криптовалута с пазарна капитализация от милиарди долари.

Последният в списъка е Open Ocean (OOE). Все още е във фазата на продажба на токени, но влиза в топ 5 на Дейвис, защото Binance е водещ инвеститор.

“Binance почти винаги изброява монетите, в които те инвестират.”

Open Ocean е агрегатор, работещ през централизирани борсови услуги, за да намери най-добрите цени и възможно най-ниския слипидж на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Shiba Inu: Печеливша стратегия за месец май

В постоянно променящата се криптосфера волатилността диктува съдбата на инвеститорите. Точно за това намирането на надеждна инвестиционна стратегия е от първостепенно значение.

04.05.2024 2:00 2 мин. четене

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн, така и на алткойните, като през март BTC достигна нов исторически връх (ATH).

04.05.2024 0:00 1 мин. четене

Топ 3 криптовалути под $10, които да следим през уикенда

Пазарът на криптовалути наскоро претърпя значителен спад, белязан от падането на Биткойн (BTC) под прага от $58,000, заедно със спад в глобалната пазарна капитализация на крипто до $2.28 трилиона.

03.05.2024 19:30 2 мин. четене

Накъде се насочват Solana и Ethena на фона на пазарната корекция?

Познат крипто стратег предупреди, че флагманската криптовалута, Биткойн (BTC) може би все още е в процес на корекция.

03.05.2024 18:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.