Home

Марк Кюбан казва, че е част от тайна Snapchat група за милиардери (видео)

05.04.2021 14:11 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Марк Кюбан казва, че е част от тайна Snapchat група за милиардери (видео)

Марк Кюбан разкри факти относно това как милиардерите остават свързани.

В ново интервю за Up Only, Кубан казва, че група милиардери използват платформи за незабавни съобщения като Telegram и Discord и се свързват чрез Snapchat.

Високопрофилният предприемач казва, че в момента има Snap Streaks с основателя на Microsoft Бил Гейтс и милиардерът инвеститор Уорън Бъфет, или с други думи, е разменил Snapchats с за определен брой последователни дни.

“Всъщност не е като Telegram или Discord, но има куп от нас на Snaps (Snapchat) … Знаете ли, че всяка вечер получавах [Snap Streak с] Бил Гейтс или Уорън Бъфет получава моето малко S за поредица. А Уорън Бъфет винаги обича да си показва пръстите на краката и подобни неща. Чамат [Палихапития] (изпълнителен директор на Social Capital и милиардер Биткойн бик) се опитва да влезе в групата, но Бил Гейтс няма да го допусне …”

По време на интервюто Кюбан също преглежда опита си по време на интернет бума, градейки вече несъществуващата Broadcast.com и сравнява това време с ранните дни на крипто.

Той описва периода, когато интернет все още е бил бавен и тромав за използване и го сравнява с бавни и скъпи блокчейни.

Кюбан добавя, че макар да не е работил перфектно по това време, той и неговата компания са знаели, че в крайна сметка технологията ще съответства на желанието на масите, което трябва да има леснодостъпен опит навсякъде и по всяко време.

“Почти като в ранните дни на интернет, когато честотната лента беше голямата пречка. Не можете да предавате на живо. Трябваше да предавам 16k аудио и не можете да правите видео. Знаехме, че в даден момент ще се отвори честотната лента и транзакциите в секунда са еквивалентни на честотната лента …

Така че, дори когато беше 1995 и 1996 г. и трябваше да имате 56k модем, или сте в офиса в офисния интернет и трябваше да преминете през всички тези неприятности … Трябваше да накарате всичко да работи и то не винаги работеше, но това беше единственият начин да слушате играта на Чикаго Къбс в офиса си …

Тогава направихме това проучване, което заяви, че компютърът е основното медийно устройство в 97% от настолните компютри и така знаехме, че в офиса от 9-5, където и да сте, ние сме единственият начин да получите някакво развлечение и това беше нашето фокус.”

Кюбан коментира и най-голямата заплаха, която смята, че Биткойнът е изправен срещу, и любовта си към платформата Етериум.

Засега, ако погледнете Биткойн и тук сме на $60,000. И несигурността за Биткойн е, че се свежда до това, което правят китовете. Тъй като има толкова много Биткойн, концентриран в толкова малко големи портфейли, това е рисков фактор, и ние не знаем колко от това се губи и колко от това се държи …

Ако китовете държат, значи всичко е добре. Ако всички те решат да купуват отбори от NFL, NBA, MLB едновременно, тогава всичко това се променя. Но това, което трябва да знаете, е каква е полезността? И Биткойн сега се превърна в платформа повече от всичко друго. Етериум е по-добра платформа, но Биткойн е, знаете ли, платформата за стойност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Южна Корея предполагаемо се насочва към одобрението на крипто ETF-и

На 10 октомври Комисията за финансови услуги (FSC) на Южна Корея обяви създаването на Комитет за виртуални активи, чиято цел е да разгледа възможностите за одобрението на борсово търгувани фондове за криптовалути (ETF).

11.10.2024 21:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Mилениалите приемат криптовалутите като основна инвестиционна стратегия според Charles Schwab

Криптовалутите продължават да набират популярност, особено сред по-младите инвеститори.

11.10.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Fidelity Investments се сблъска с пробив в сигурността, засягайки десетки хиляди потребители

В резултат на скорошен пробив в системите на Fidelity Investments са били компрометирани личните данни на над 77,000 клиенти, стана ясно от подадена на 9 октомври жалба до главния прокурор на щата Мейн.

11.10.2024 18:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

OKX навлиза на дериватния пазар в ОАЕ

OKX, една от най-големите крипто борси в световен мащаб, навлиза ударно в региона на Близкия изток и Северна Африка (MENA).

11.10.2024 16:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.