Home

Skrill се обединява с Coinbase, за да предоставя крипто услуги в САЩ

27.03.2021 15:05 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Skrill се обединява с Coinbase, за да предоставя крипто услуги в САЩ

Платформата за дигитални портфейли на Paysafe вече може да предложи на потребителите в 11 щата възможност да купуват и продават крипто безпроблемно благодарение на споразумението с американската борса Coinbase.

Гигантът за плащания Paysafe разширява своя криптовалутен отпечатък с нахлуването си на американския пазар чрез своята платформа за дигитални портфейли Skrill

Тази нова инициатива ще помогне на потребителите на Skrill в единадесет държави да купуват и продават криптовалути в САЩ.

Бързо нарастващият темп на приемане на крипто на американския пазар представлява нова възможност за доставчика на цифрови портфейли да добави към своята потребителска база, като допълва съществуващите 30 държави, които вече обслужва в повече от 40 фиатни валути.

Клиентите на портфейла на Skrill са в Джорджия, Илинойс, Мичиган, Охайо, Тенеси, Тексас, Вирджиния, Вашингтон, окръг Колумбия, щата Вашингтон и Пуерто Рико, сред 27 други щати вече могат да закупят Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Биткойн Кеш (BCH) и Лайткойн (LTC) в щатски долари чрез Coinbase.

Тази първа фаза от усилията на Skrill да проникне на американските пазари следва други забележителни събития, разкрити от доставчика на дигитанли портфейли. През 2020 г. Skrill предостави услугите на Skrill Visa Prepaid Card на потребителите в САЩ, заедно с решение за парични преводи и инициатива за награди за лоялност.

Освен че спомагат за намаляване на бариерите пред новодошлите в крипто, като опростяват процеса на покупка и продажба, клиентите на Skrill могат да закупят и други криптовалути директно в Биткойн или да конвертират поддържаните криптовалути в Биткойн. Това има за цел да помогне за намаляване на транзакционните разходи, които обикновено придружават фиатни конверсии.

Според Лоренцо Пелегрино, главен изпълнителен директор на Skrill:

Потребителският интерес в САЩ към криптовалутите и търговията с криптовалути е по-силен от всякога, така че имаме удоволствието да обслужваме по-добре нуждите на нашите клиенти, като стартираме нашето крипто предложение Skrill в страната в партньорство с Coinbase. Осъществено от усъвършенстваната платформа на Coinbase, нашето крипто предложение е само последният ход на Skrill в САЩ, за да предостави на потребителите най-добрия в класа си дигитален портфейл.

Coinbase, най-големия базиран в САЩ криптообмен по обем на транзакциите, ще осигури ликвидност за Skrill чрез споразумение като отразява съществуващите си взаимоотношения и подкрепа за крипто за фокусираните върху Европа операции на Skrill.

Брет Теджпол, ръководител на институционалната търговия в Coinbase, отбеляза:

Докато се фокусираме върху изграждането на крипто икономика, ние се стремим да си партнираме с лидери като Skrill, които могат да поставят бял етикет на нашето решение, за да предоставят и поддържат цифрови активи на своите клиенти, без да се налага да научават нюансите на изграждането на крипто борса.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Токенизираните активи скоро ще надхвърлят стойността на криптовалутите според експерт

Съоснователят на Chainlink Сергей Назаров прогнозира, че токенизираните активи от реалния свят (RWA) скоро ще надминат по стойност криптовалутите.

20.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Австралия пренасочва фокуса си към CBDC на едро

Австралийската централна банка взе решение да даде приоритет на разработването на дигитална валута на едро на централната банка (CBDC) пред версията на пазара на дребно.

19.09.2024 13:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Circle въвежда незабавни банкови трансфери с USDC в две държави

Circle обяви, че вече ще поддържа местни банкови преводи за USDC в Мексико и Бразилия, използвайки системите за плащания в реално време PIX и SPEI на тези държави.

19.09.2024 13:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

CEX.io обявява нови партньорства за подобрени услуги за превод oт криптовалути в брой

CEX.io, централизирана борса за криптовалути, представи нова интеграция с компанията за финансови услуги MoneyGram и блокчейна Stellar.

18.09.2024 22:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.