Home

Cardano (ADA) прави бичи модел с цел $1.50

18.03.2021 11:12 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) прави бичи модел с цел $1.50

Най-големият съперник на Етериум - Cardano - отново направи изключителни печалби.

Активът на блокчейн платформата, ADA, нарасна с до 52 процента, след като достигна дъно близо до $0.95 в началото на тази седмица. От сряда токенът формира дневен връх от $1.45, преди да коригира леко по-ниско до диапазона от $ 1,35-1,44 по време на азиатско-тихоокеанската сесия в четвъртък.

 

Търговците се втеокха към пазара на Cardano, след като Биткойн започна да коригира, след като установи рекордното си ниво над $61,000.

 

ADA предложи идеално убежище срещу най-добрата криптовалута след включването ѝ в Coinbase Pro, базирана в САЩ платформа за търговия с цифрови активи. Още подем идва за ADA от продължаващата лудост около незаменимите токени или NFT. Cardano позволява на потребителите да създават споменатите активи в своя блокчейн след последния си ъпгрейд “Mary”.

 

Технически показатели, добавиха към силата на бичия импулс. Последният ход на ADA / USD беше пробив от низходящ триъгълник. Търговците виждат споменатата структура като възходящ модел на продължаване, главно ако консолидацията надолу се случи след силно движение нагоре. ADA се търгуваше по-високо преди да образува триъгълника.

 Cardano, ADAUSD, ADAUSDT, ADABTC, cryptocurrency

Обикновено пробив на падаща триъгълна структура, води актива по-високо с максималното разстояние между горната и долната линия на структурата. В случая на ADA дължината обхваща около $0.47. Ако се добави 0.47 $ към нивото, откъдето монетата проби триъгълника, тогава целта за пробив е близо до $1.50.

 

Важно е да се отбележи, че възходящата перспектива е валидирана от Moving Average Convergence Divergence (MACD)”, казаха анализатори от CoinGape, крипто-фокусиран канал в YouTube. 

 

“Индикаторът за импулс на тренда премина в положителния регион, което предполага, че пътят с най-малко съпротивление е нагоре.”

 

Освен това линията MACD ходи над сигналната линия, което е друг бичи сигнал”, добавиха те.

 

От друга страна, показателят за относителна сила на ADA / USD на четиричасовата графика е влязъл в прекупената територия. Това увеличава вероятността двойката да коригира по-ниско, за да неутрализира краткосрочните настроения за покупка. Ако се появи корекция, Cardano рискува да се коригира до региона $ 1.26-$1.29.

 

Междувременно фундаментални рискове също заплашват да обърнат възходящия курс на ADA. Токенът Cardano направи рали предимно поради ограничението на своя конкурент Етериум като блокчейн проект. Последният страда от проблеми с таксите за газ и транзакции, но екипът на Етериум остава решен да го реши до края на тази година чрез дългоочаквано надграждане на протокола от доказателство за работа до доказателство за залог

 

Един индустриален наблюдател коментира, че все още не е видял едно популярно приложение, работещо на блокчейна Cardano, за разлика от Етериум, който може да се похвали с проекти като Tether и UniSwap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум ETF бележат значителен ръст, тъй като институциите компенсират разпродажбите на китовете

След известен период на вяла активност спот Етериум ETF-ите регистрираха нов импулс, който до голяма степен се дължи на повишената ликвидност след неотдавнашното намаляване на лихвите от страна на Федералния резерв.

28.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Ethena (ENA) се покачва на фона на стартирането на нова стабилна монета и ключови партньорства

Цената на родния токен на Ethena (ENA) скочи с над 45% тази седмица след стартирането на няколко нови предлагания.

28.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Етериум: Институционалните инвеститори продават въпреки повишението в цената

Етериум (ETH) се бори да не изостава от бичото движение на Биткойн, като е изправен пред постоянен натиск от продажби въпреки неотдавнашното възстановяване от 4.7% през последната седмица.

28.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin е готов за ценови скок: Ключови индикатори сигнализират за бичи пробив

Според известен крипто трейдър ключови индикатори сочат, че Dogecoin (DOGE) може да бъде подготвен за ценови скок.

28.09.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.