НАЧАЛО Биткойн

Над $1.2 милиарда в Биткойн бяха преместени към борсите

11.05.2022 12:32 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Над $1.2 милиарда в Биткойн бяха преместени към борсите

Аналитичната фирма Santiment каза, че Биткойн (BTC) се премества към борсите с невероятни темпове на фона на рязък спад на крипто пазара.

Santiment отбеляза, че нетната сума от около 40,620 BTC се премести в мрежите за обмен на криптовалути, докато цените се понижиха тази седмица.


Тъй като Биткойн се търгува около $31,000 към момента на писане, тази обща преместена сума в момента струва невероятните $1.27 милиарда.


Фирмата за пазарно разузнаване сподели, че това бележи най-големия скок в нетния обменен приток на най-големия крипто актив по пазарна капитализация към обменните платформи от декември 2019 г., отбелязвайки “максимална поляризация на тълпата”.


Големите скокове в обменните потоци обикновено водят до среден спад на цените от 5% за крипто активи, според проучване от 2021 г., публикувано от Santiment.


Не Пропускай: Анализатор предупреждава за капитулация при Биткойн – ето какво да следим

Фирмата за крипто анализи IntoTheBlock съобщи, че Биткойн е свидетел на общо $13.13 милиарда в обменни потоци през последните седем дни, в сравнение с $12.38 милиарда входящи потоци.


Въпреки това, има и добри признаци, като Биткойн и Етериум се потапят в “историческата зона за купуване”, според Santiment.

“Средните нива на рентабилност на Биткойн са най-отрицателните от края на януари, а при Етериум за последно бяха толкова ниски в началото на март. И двете са много близо до потапяне в историческата зона за купуване, където цените виждат изключително голяма вероятност от отскок.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн достигна своето дъно според Артър Хейс – кога да очакваме пробив над $70,000?

Наскоро Артър Хейс сподели прозренията си за текущото състояние на Биткойн и перспективите си за бъдещата траектория на цената му в блог публикация на уебсайта на BitMEX.

09.05.2024 11:30 2 мин. четене

Губят ли китовете интерес към Биткойн и криптовалутите?

Фирмата за анализ IntoTheBlock поражда загриженост относно поведението на инвеститорите в Биткойн (BTC) с дълбоки джобове, което предполага признаци на умора.

09.05.2024 9:30 1 мин. четене

Компания на китайски милионер инвестира $24 милиона в Биткойн ETF

Китайски милионер е направил сериозна инвестиция в акции в Биткойн спот ETF с последния си ход.

09.05.2024 7:30 1 мин. четене

БРИКС: Трябва да сме готови за срив на световната финансова система според представител на МВФ

Миналия петък руският представител в Международния валутен фонд Алексей Можин предупреди, че страните от БРИКС трябва да се подготвят за евентуален срив на долара и международната парична система.

08.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.