Home

IoTeX (IOTX) скача с 300% след интеграцията на DeFi и Amazon Web Services

14.03.2021 16:42 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
IoTeX (IOTX) скача с 300% след интеграцията на DeFi и Amazon Web Services

Данните се превърнаха в нова силно желана стока.

Правителствата и компаниите използват данни за клиенти и потребители за широк спектър от цели и това поставя допълнителен акцент върху начина на събиране на данни, цените и адресирането на опасения относно поверителността на получаването на лични данни.

Понастоящем има няколко блокчейн проекта, фокусирани върху организирането на данни и позволяването на потребителите да имат по-голям контрол върху това кои данни те избират да споделят и да си осигуряват приходи от част от печалбите, генерирани от събирането на данни.

IoTeX (IOTX) е един такъв проект, който набира все по-голяма сила през последните пет седмици. Проектът има за цел да реши проблемите с мащабируемостта, поверителността и високите оперативни разходи, които в момента ограничават масовото приемане на екосистемата Интернет на нещата (IoT).

Партньорствата и интеграциите стимулират приемането

Превъртането през емисията на IoTeX Twitter показва, че членовете на проекта са работили усилено в намирането на проекти и общности, с които да се интегрират, за да улеснят разширяването на екосистемата IoTeX.

Месец март започна силно за протокола, когато проектът беше включен в PancakeSwap (CAKE) DeFi. Това позволи IOTX търговия на Binance Smart Chain заедно с Етериум и плановете за интеграция с Polkadot (DOT) вече са в ход.

На 2-ри март екипът обяви, че се е присъединил към партньорската мрежа на Amazon Web Services (AWS), а също и към AWS China като начин за подобряване на своите технологии Ucam и Pebble Tracker.

През следващите няколко дни бяха обявени няколко други малки партньорства и след това на 7-ми март беше разкрито, че IoTeX си партнира с протокола Unifi и предостави на проекта грант за развитие, за да “гарантира, че потребителите на IoTeX ще имат достъп до сигурно, надеждно и верижно DeFi решение.

Протоколът Unifi е група от оперативно съвместими интелигентни договори, които имат за цел да функционират като градивни елементи за следващото поколение DeFi продукти. 

Ентусиазмът за проекта се засили след партньорството с Unifi и това беше последвано от скорошното увеличение на обема и цената.

Резултатът VORTECS ™, е алгоритмично сравнение на исторически и настоящи пазарни условия, получени от комбинация от точки от данни, включително пазарни настроения, обем на търговията, скорошни движения на цените и активност в Twitter.

Както се вижда на графиката по-горе, резултатът на VORTECS ™ започна да става зелен на 4-ти март и достигна максимума от 69 на 5-ти март, преди отново да пожълтее. След това резултатът стигна максимум от 71 на 6-ти март, приблизително 2 дни преди цената на IOTX да се увеличи с 60%.

Възходът на интернет и нарастващият брой взаимосвързани интелигентни устройства са увеличили експоненциално обема на произведените и събрани данни и тази тенденция не показва признаци на забавяне.

Проекти като IoTeX, които използват блокчейн технология за сигурно проследяване, запис и транзакция на данни, са в добра позиция, за да видят по-нататъшен растеж и приемане, тъй като дигитализацията и Интернет на нещата продължават да проникват във всички аспекти на обществото.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Съосновател на Ripple дари $1 милион в XRP за кампанията на Харис

Крис Ларсен, председателят на Ripple, направи важен ход, дарявайки $1 милион в XRP, за да подкрепи Камала Харис в президентската ѝ кампания.

12.10.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Neiro официално прекрати партньорството си с противоречив маркет мейкър

Neiro, проект за меме токен, който преди това бе свързан с маркет мейкъра Gotbit, обяви, че прекъсва връзките си с компанията на фона на нарастващите критики от страна на крипто общността, особено от страна на известния следовател ZachXBT.

12.10.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на Solana от Standard Chartered

Solana (SOL) отбеляза впечатляващо възстановяване, като скочи с 900% след срива на FTX през 2022 г.

12.10.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Кои са водещите причини за незадоволителните резултати на Етериум ETF?

Спот Етериум борсово търгуваните фондове (ETF) се борят да привлекат същия интерес като техните аналози за Биткойн (BTC).

11.10.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.