Home

Бившият технически директор на Ripple продава 108.7 милиона XRP

10.03.2021 19:22 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бившият технически директор на Ripple продава 108.7 милиона XRP

През последните седем дни човекът, който помогна за създаването на Ripple Labs, Джед МакКейлъб, беше забелязан да продава няколко партиди XRP от портфейла, като общия брой токени възлиза на 108 милиона.

Джед МакКейлъб осребри 108,3 милиона XRP

Данните, получени от XRPscan, показват, че през последните седем дни Джед МакКейлъб, който основава Ripple Labs заедно с Крис Ларсен и беше първият главен технически директор на компанията, е извършил седем трансфера на XRP от портфейла си.

Половината от тези транзакции носят по 13 милиона XRP всяка, а другата половина – 18 милиона XRP.

Това е еквивалент на зашеметяващите $252,301,364 при сегашната цена от $0,47 за монета.

По-рано бе съобщено, че Ripple са изпратили на МакКейлъб огромното количество от 672,974,493 XRP (около $277,7 милиона тогава).

Джед има още 537 милиона XRP в баланса на портфейла си

Към момента на писане оставащият XRP баланс в портфейла на МакКейлъб възлиза на 536,996,596 XRP.

МакКейлъб все още притежава почти три милиарда XRP

Общността вярва, че на Джед са му останали около три милиарда монети и че той може да ги продаде до края на тази година.

МакКейлъб напусна Ripple през 2013 г., след като го основа с Крис Ларсен (бившият му главен изпълнителен директор) година преди това заради определени разногласия с Ларсен.

Той имаше право на обезщетение за помощта си при основаването на компанията и като първи технически директор, така че Ripple се съгласи да изплати няколко милиарда XRP на МакКейлъб.

Парите обаче му се изпращат редовно на партиди, за да му попречат да изхвърли цялата сума наведнъж на пазара и да свали цената на XRP.

Редовните XRP продажби на Джед обаче не оказват влияние върху обменния курс на XRP. Искът, иницииран от SEC в края на декември 2020 г., има много по-голямо влияние върху XRP, отколкото редовните продажби на бившия технически директор.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Съосновател на Ripple дари $1 милион в XRP за кампанията на Харис

Крис Ларсен, председателят на Ripple, направи важен ход, дарявайки $1 милион в XRP, за да подкрепи Камала Харис в президентската ѝ кампания.

12.10.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Директорът на JPMorgan отправи сериозно предупреждение за глобалната икономика

Главният изпълнителен директор на JPMorgan Джейми Даймън отправи сериозно предупреждение за надвисналата заплаха от глобална рецесия, въпреки че продължава да критикува Биткойн и други криптовалути.

12.10.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Worldcoin обяви ново важно партньорство

Worldcoin (WLD) разкри сътрудничеството си с Dune Analytics за повишаване на прозрачността и достъпността на данните за предстоящия блокчейн от втори слой – World Chain.

12.10.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Arkham Intelligence планира да стартира собствена крипто борса

Съобщава се, че Arkham Intelligence, платформа за крипто анализ, се готви да стартира собствена борса за деривати следващия месец, за да се конкурира с лидера в бранша Binance.

12.10.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.