НАЧАЛО Биткойн

Една от най-големите банки в света на прага да предлага Биткойн услуги

11.02.2021 19:32 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Една от най-големите банки в света на прага да предлага Биткойн услуги

Една от най-големите банки в света ще започне да предлага Биткойн и крипто услуги на инвеститори.

Нарастващото търсене на клиенти за дигитални активи, зрелостта на усъвършенстваните решения и подобряването на регулаторната яснота представляват огромна възможност за нас да разширим настоящите си услуги в тази нововъзникваща област.

В очакване на допълнителни оценки и одобрения, очакваме да започнем да предлагаме тези иновативни и оформящи индустрията възможности по-късно тази година“, каза Роман Регелман, главен изпълнителен директор на обслужването на активи и ръководител по дигиталните въпроси в BNY Mellon.

Банката планира изцяло да интегрира Биткойн с традиционните си предложения. Каролайн Бътлър, ръководител на попечителството в BNY Mellon, каза:

Изграждането на моста между традиционното и дигиталното пространство ще създаде екосистема […] за иновации.

Нашите възможности за дигитални активи трябва да помогнат за развитието на начина, по който функционира финансовата индустрия, включително попечителство, управление на обезпечения, издаване, управление на инвестиции и други сегменти, където BNY Mellon е ключов доставчик на услуги.

Банката разполага с активи в размер на $41,1 трилиона под попечителство и / или администрация, и активи в размер на $2,2 трилиона под управление.

Биткойн вече ще може да се възползва от този огромен пазар, като Майк Демиси, ръководител на разширените решения в BNY Mellon, заяви:

В съответствие с нашия подход с отворена архитектура, модулът ще използва дигиталния опит на BNY Mellon и водещите финтех технологии и други сътрудници, за да ускори разработването на продукти и да помогне на нашите клиенти да се възползват от най-добрите налични решения на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Да държиш Биткойн е като да закопаеш златото си в земята – Нуриел Рубини

Известният икономист Нуриел Рубини отново изрази силни критики към Биткойн (BTC), хвърляйки съмнение върху неговата децентрализация, сигурност и мащабируемост.

05.05.2024 11:00 2 мин. четене

Колапсът на американската икономика може да е неизбежен

На фона на нарастващите опасения относно състоянието на икономиката на Съединените щати, изследователска платформа Game of Trade издаде предупреждение за потенциални тежки последици въз основа на конкретни показатели.

05.05.2024 10:00 3 мин. четене

Биткойн може да започне да се насочва към нови върхове – Питър Бранд

Известният търговец Питър Бранд разпали значителен дискурс в общността на криптовалутите с най-новата си прогноза, показваща, че Биткойн (BTC) може потенциално да преразгледа предишните си върхове, ако се придържа към традиционния бичи модел.

05.05.2024 9:30 2 мин. четене

БРИКС: Съюзът готов да открие централна банка за единна валута на държавите-членки

Съобщава се, че икономическият съюз БРИКС полага основите за създаването на собствена централна банка, която да емитира единна валута.

05.05.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.