НАЧАЛО Алткойни

Платформа за извънборсова търговия придоби OMG Network

04.12.2020 12:28 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Платформа за извънборсова търговия придоби OMG Network

Платформата за мащабиране OMG Network, базирана на Етериум, е придобита от дъщерното дружество на хонконгската OTC търговска фирма Genesis Block.

Придобиването беше обявено на 3-ти декември, като Genesis Block Ventures разкри планове за работа с OMG за изграждане на “платформи за кредитиране и търговия“ за сектора на DeFi.

Фирмата също така възнамерява да използва връзките си в азиатската блокчейн индустрия, за да “ускори развитието на мрежата OMG“ и да насърчи партньорствата в целия регион. Genesis Block заяви, че през тази година се е ангажирал дълбоко със сектора на децентрализирани финанси и е изградил отношения с водещите борси Binance и FTX.

Потребителят на Twitter “macro_diaryотговори на новината, описвайки Genesis Block като “тихия гигант“ на сектора на криптовалутите в Азия.

OMG Network стартира през 2017 г. като OmiseGo и беше преименуван през юни 2020 г. Това е платформа от втори слой, способна да изпълнява приблизително трансфери на 4,000 Етериум токени в секунда – което е повече от 200 пъти по-голяма от скоростта на текущата Етериум мрежа.

Genesis Block стартира през 2017 г., предлагайки търговски услуги, съвместно офис пространство, четири криптомата и хардуер за добив.

Говорейки през юли, Чарлз Янг от Genesis Block заяви, че дигиталният юан на Китай ще се бори да измести азиатското търсене на Tether в Азия поради безграничния характер на USDT.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Тази криптовалута се изстреля с 200% за седмица – какво следва?

Tellor (TRB) отбеляза забележителен растеж през изминалата седмица, с 200% увеличение от месеца до момента и значително сцепление в социалните медийни платформи.

08.05.2024 20:30 1 мин. четене

FTX предлага 118% компенсация на кредиторите си

FTX представи ново предложение, целящо да компенсира жертвите, засегнати от нейния фалит през 2022 г. Планът обещава да изплати всички вземания на кредиторите и да осигури „милиарди като компенсация за времевата стойност на техните инвестиции“.

08.05.2024 20:00 2 мин. четене

БРИКС: Алиансът продължава да трупа злато с рекордни темпове

Икономическият алианс БРИКС активно увеличава златните си резерви като част от текущата си стратегия, а Китай е начело в 17-месечната поредица от придобивания на благородния метал.

08.05.2024 19:30 2 мин. четене

Две криптовалути с голям потенциал за пробив тази седмица

Крипто пазарът бележи признаци на възстановяване след период на несигурност и значителни загуби. На фона на този потенциален обрат две криптовалути демонстрират забележително силна инерция.

08.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.