НАЧАЛО Биткойн

Бичият пазар на Биткойн тепърва започва

01.12.2020 17:26 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичият пазар на Биткойн тепърва започва

Grayscale, най-големият мениджър на дигитални валути, са оптимисти, че Биткойн (BTC) ще продължи да се издига на фона на нарастващото институционално търсене.

В интервю за Squawk Box на CNBC, управляващият директор на Grayscale – Майкъл Зонненшайн – каза, че макар да е трудно да се предвиди движението на Биткойн, интересът от страна на институционалните инвеститори предполага, че монетата все още е в ранните етапи на своя бичи пазар.

Ако нашите притоци в Grayscale са индикатор за типа инвеститори, които се интересуват от този клас активи или размерите на разпределените средства, то ние тепърва започваме.

Основателите на крипто борсата Gemini, Тайлър и Камерън Уинкълвос, които също бяха интервюирани в Squawk Box, смятат, че водещата криптовалута ще продължи да расте.

Нашата теза е, че Биткойн е злато 2.0 […] И ако го направи, трябва да има пазарна капитализация от $9 трилиона. Така че смятаме, че Биткойн може да един ден д струва $500,000 за BTC. [При цена от $18,000 това е момент за дългосрочно държане] или поне, ако нямате от актива, това е възможност за покупка, защото смятаме, че [има потенциал за ръст от 25x].

Тайлър Уинкълвос посочва нарастването на институционалното търсене в Биткойн като основен катализатор за растежът на доминиращата криптовалута.

Когато видите хора като Пол Тюдор Джоунс, Стан Друкенмилър да купуват Биткойн и да възхваляват неговите добродетели. Когато видите компании като Square, Microstrategy, които се търгуват публично, да влагат средствата си в Биткойн, за да защитят оценката си, защото кешът е боклук и те го осъзнават.

[…] В един момент е трудно да се погледнат тези данни и да се отрече, че Биткойн е невероятна технология, но и невероятен запас от стойност.

BTC се доближи до $20,000 в понеделник, тествайки рекордното си ниво на няколко крипто борси, включително Binance, Bitstamp и Kraken. По време на писането на статията, водещата криптовалута се търгува близо $19,550, според CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Morgan Stanley иска да добави Биткойн ETF към нови фондове

Американската мултинационална инвестиционна банка Morgan Stanley представи на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предложение да разреши експозиция към спот Биткойн ETF в около дванадесет от своите инвестиционни фондове.

30.04.2024 19:00 2 мин. четене

Крипто пазарът на червено – над $100 милиона ликвидирани за 4 часа

Днес пазарът на криптовалути отбеляза значителни спадове за повечето криптовалути като Биткойн се доближава до границата от $60,000.

30.04.2024 16:00 2 мин. четене

Крипто борсата OKX добавя нов алткойн към стейкинг платформата си

OKX, популярна крипто борса, обяви въвеждането на RSIC-GENESIS-RUNE (RUNECOIN) в своята платформа за майнинг – Jumpstart.

30.04.2024 15:30 1 мин. четене

Хонконг официално дебютира спот Биткойн и Етериум ETF

Шест спот борсово търгувани фонда (ETF) за Биткойн и Етериум дебютираха официално на Хонконгската фондова борса днес, с което бяха въведени първите спот крипто ETF в Азия.

30.04.2024 15:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.