Home

Binance пусна дебитната си карта за Европа

19.09.2020 20:15 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance пусна дебитната си карта за Европа

Binance пусна на пазара на своите потребители в Европейското икономическо пространство своята дебитна карта Binance Visa.

Според прессъобщение, Visa картата на Binance позволява на потребителите да извършват транзакции на над 60 милиона места по целия свят и на практика могат да бъдат свързани с Google Pay и Samsung Pay. Съобщава се, че картата има нулеви такси за абонамент и поддръжка, а транзакциите в евро нямат такси, въпреки че може да се прилагат такива от трети страни.

Съгласно съобщението, Binance Card се захранва от Swipe, издател на дебитна карта за криптовалути, която борсата за криптовалути придоби по-рано тази година за неразкрита сума.

Binance Card, задвижвана от Swipe, работи като традиционна дебитна карта, но вместо фиат, ще държите дигитални активи, като BTC, BNB, SXP и BUSD.

Картата ще бъде свързана с дигитален Card Wallet в сметката на Binance и потребителите могат да пълнят портфейла със средства, съхранявани в техните сметки. Когато потребителите харчат с помощта на своята карта Binance, тя автоматично преобразува крипто активите в тяхната местна валута.

Binance също така пусна крипто ‘кешбек‘ програма за тези, които използват Binance Visa Card, предлагайки до 7% кешбек при всяка покупка, направена с нея. Борсата твърди, че това е най-високият курс на пазара.

Сумата на кешбека ще зависи от средната сума, която потребителите на BNB държат за период от 30 дни. Тези, които притежават по-малко от 10 BNB, ще получат 1%, но цифрата ще нараства според притежаваните от тях средства. Тези с над 6,000 BNB (близо 170,000 долара) получават 7% кешбек под формата на BNB.

Обменът ще отчита всички BNB на потребителя, стига да е на Binance. След като приложенията на потребителите бъдат одобрени, виртуална карта веднага ще бъде достъпна за тях. Борсата изтъкна, че ще продължи да “предоставя допълнителни предимства на тази програма, включително специални кампании с повече дигитални активи“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Cardano ще се срещне с президента на Аржентина

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano, ще се срещне с президента на Аржентина Хавиер Милей през октомври, за да обсъди ролята на блокчейн в оформянето на бъдещите икономики.

19.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ще има ли други понижения на лихвите от страна на Фед?

На 18 септември Федералният резерв на САЩ направи забележителен ход, намалявайки лихвените проценти с 50 базисни пункта, с което постави началото на нов цикъл на облекчаване.

19.09.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Стабилността на цената на Биткойн е от решаващо значение за миньорите

Биткойн миньорите може да отчетат GAAP нетна печалба през това тримесечие, ако цената на Биткойн остане над $62,000 до края на месеца.

19.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance отчита 40% ръст на институционалните инвеститори

Според главния изпълнителен директор Ричард Тенг интересът към Binance от страна на институционални и корпоративни инвеститори рязко се е увеличил с 40% през тази година.

19.09.2024 18:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.