Home

Биткойн остава в бичи пазар след спада

08.09.2020 22:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн остава в бичи пазар след спада

Дали сега не е най-добрия момент трейдърите да напълнят торбите си с Биткойн?

Анализатори от “Phi-Deltalytics” със сигурност смятат така, подчертавайки, че BTC е на много седмични дъна, като е в ‘златна зона за акумулация’ поради редица фундаментални и технически катализатори.

Те твърдят, че Биткойн се търгува под цената на покупка на активната група трейдъри. Това означава, че повечето от тях не са склонни да продадат на загуба, което стеснява предлагането, което създава дисбаланс в търсенето и предлагането.

Тези наблюдения бяха направени след като флагманската криптовалута се срина с анд 20% от върха си за годината на $ 12,486. Тази корекция се случи след печалби от 200%, намеквайки, че някои трейдъри са отчели печалби по време на ралито. Важно е да се подчертае, че спадът идва след като видяхме подобно поведение на фондовата борса на САЩ и при златото.

Много наблюдатели имаха опасения, че Биткойн ще удължи спада си до поне $ 9,600. BTC успя да си осигури силна подкрепа на $ 10,000.

Анализаторите от Phi-Deltalytics подрепиха тезата си, като подчертаха, че има търсене от страна на институциите и стабилно участие от страна на миньорите на Биткойн пазара. Те също така казаха, че възстановяването в хеш-рейта, трудността на добив Биткойн и края на капитулацията на миньорите предполагат удължен бичи пазар за Биткойн.

“Като вземем предвид, че капитулацията на миньорите бележи дъното на пазара, това е бичи признак в дългосрочен план.”

От Phi добавиха, че пазарът на Биткойн фючърси повтаря фрактала от март тази година. Тогава имаше страшно много дълги позиции на $ 7,800, което доведе до лонг скуиз. Подобно беше положението, когато съвсем наскоро биковете имаха много дълги позиции, отворени на $ 11,300.

“Към момента, маржин пазарът е много мечи, но не достатъчно хора са съгласни с [този сантимент], така че трябва да видим увеличение в открития интерес, за да се подхрани шорт скуиз. А по отношение на институционалните трейдъри на CME, сривът от миналата седмица не променя бичата им нагласа, след като 3 месеца бяха нерешителни.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 20 криптовалути според инвестиционният гигант Grayscale

Grayscale разкри своите 20 топ криптовалути за четвъртото тримесечие на 2024 г., като добави шест нови алткойна и наблегна на тенденции като децентрализиран изкуствен интелект и мащабируемост на блокчейн.

27.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Раул Пал от Goldman Sachs обясни на Майкъл Сейлър защо не купува Биткойн

Раул Пал, бивш изпълнителен директор на Goldman Sachs и крипто ентусиаст, наскоро сподели своята инвестиционна стратегия, което предизвика размяна на мнения с Майкъл Сейлър.

27.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се изстреля над $66,000: Меме криптовалутите са най-печеливши

На пазара на Биткойн преобладават бичите настроения, тъй като сме свидетели на големи ценови възходи.

27.09.2024 18:01 1мин. четене Alexander Zdravkov

Как се справя MicroStrategy в сравнение с компонентите на S&P 500?

Тъй като инвеститорите на Уолстрийт все повече възприемат Биткойн (BTC), MicroStrategy на Майкъл Сейлър се позиционира като лидер в това пространство.

27.09.2024 17:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.