НАЧАЛО Алткойни

Polkadot (DOT) ще е сред топ 3 криптовалутите

28.08.2020 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polkadot (DOT) ще е сред топ 3 криптовалутите

Spartan Black, голям крипто фонд, базиран в Азия, вярва, че Polkadot (DOT) има още потенциал за печалби и може да се изстреля до топ три криптовалутите по пазарна капитализация.

Към момента на писане на статията, DOT е шеста в класацията по пазарна капитализация, според данни от CoinGecko.

Откакто бе зиброена в Binance преди осем дни, цената на алткойна е скочила с над 200% и много анализатори вярват, че най-големите печалби са на хоризонта.

Има няколко фактора, които действат в полза на валутата. Протоколът не е директна конкуренция на Етериум, мащабира се с добри темпове и в резултат на това може да реши проблема с високите такси при Етериум.

DOT претърпя сериозен подем в последните седмици по отношение на цена и проекти. Данни от PolkaProject показват, че има 197 проекта в Polkadot екосистемата. Polkadot също така разполага с един от най-добрите разработчици в пространството на смарт договорите.

Гавин Уудс създаде pOlkadot през 2016 г. И е ключова фигура в развитието и разработката на solidity езика за програмиране на Етериум и Parity Technologies. Ууд също има сериозен принос в развитието и разрастването не амрежата на Етериум в последните 4 години.

Келвин Кох от Spartan Black предвиди в средата на август, че DOT ще стигне $ 5, въз основа на пазарната капитализация на Cardano. Няколко седмици след това, DOT проби $ 5, стигайки $ 6.57. По онова време, Кох каза следното.

“Ако пазарната капитализация на ADA е $ 3.38 милиарда, тогава на Polkadot трябва да е поне $ 5 милиарда, т.е. $ 5 на DOT.”

Кох допълни, че очаква DOT да стане топ три криптовалута в CoinGecko и CoinMarketCap.

“Още едно предсказание: в рамките на година DOT ще е топ 3 по пазарна капитализация на Coingecko/CMC.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance добавя нови двойки за търговия – какво трябва да знаем

Binance наскоро разкри стратегическа инициатива, насочена към обогатяване на търговското изживяване за своите потребители по целия свят.

17.05.2024 4:00 1 мин. четене

Shiba Inu кит разпродава токени за близо $75 милиона

В скорошно развитие, на фона на скок в ценовия импулс на Shiba Inu, голям крипто инвеститор продаде близо 3 трилиона монети на Robinhood, предизвиквайки дискусии в крипто общността.

17.05.2024 1:00 1 мин. четене

Етериум китовете не продават – какво означава това за цената

Неотдавнашните настроения на пазара на криптовалути взеха възходящ обрат, особено наблюдаван при Етериум (ETH). На фона на този подем цената на ETH скочи, допълнена от сигнал за покупка, което предполага потенциал за по-нататъшно движение нагоре.

16.05.2024 21:00 2 мин. четене

XRP китовете са натрупали $55 милиона за 2 седмици – какво означава това

XRP китовете се възползваха от възможността да натрупат още токени на фона на предимно бичите настроения на крипто пазара.

16.05.2024 15:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.