НАЧАЛО Алткойни

Два създадени от мистериозен програмист алткойна са на път да ‘избухнат’

24.08.2020 13:13 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Два създадени от мистериозен програмист алткойна са на път да ‘избухнат’

Известен крипто стратег и търговец казва, че внимателно следи две монети с ниска пазарна капитализация.

Джош Рейджър казва, че е с бича нагласа за новите крипто проекти, които са създадени от псевдонимна фигура, известна като Бил Дръмонд.

Tokens of Babel (TOB) е базиран на Етериум актив, който въвежда нов обрат при изгарянето на монети, наречен рибейсинг (rebasing). Идеята е да се изгорят TOB токените винаги, когато са изпълнени определени условия, като същевременно се поддържа делът на притежателя в общото предлагане.

Притежателите, които държат 5% от предлагането, винаги ще притежават 5% от предлагането, но броят на токените в обращение намалява, което прави TOB по-скъп за новите притежатели, които искат да си купят.

Що се отнася до Antiample, уникалният случай на използване на токена е да се види въздействието на дефлационните сили чрез постоянно унищожаване на монети. Ако стойността на XAMP намалее, предлагането на криптовалутата се намалява в опит да се раздвижи стойността на монетата.

От техническа гледна точка, Рейджър вярва, че и XAMP, и TOB са готови да отбележат нови най-високи стойности за всички времена (ATH).

Междувременно, крипто търговецът каза, че според него Chainlink ще сe възстанови, стига да може да се върне над ключово ниво.

Искам в крайна сметка да го видя близо до тази зона около $16,60 и [ако стигне до там, ще продължи още по-нагоре].

В допълнение към Chainlink, Рейджър е с бича нагласа за Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). Той очаква и двата актива – заедно със Zcash (ZEC) и монетата с малка капитализация YF Link (YFL) – да възобновят възходящия си тренд, докато Биткойн може да остане над $10,500.

“Щастлив съм със затварянето на Биткойн тази седмица – предишна съпротива, която се държеше в продължение на няколко години. Засега се държи като подкрепа. Ако дневната може да остане над $10 500, а седмичната около $11 500 – [трябва да има възходящ тренд].”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance добавя нови двойки за търговия – какво трябва да знаем

Binance наскоро разкри стратегическа инициатива, насочена към обогатяване на търговското изживяване за своите потребители по целия свят.

17.05.2024 4:00 1 мин. четене

Shiba Inu кит разпродава токени за близо $75 милиона

В скорошно развитие, на фона на скок в ценовия импулс на Shiba Inu, голям крипто инвеститор продаде близо 3 трилиона монети на Robinhood, предизвиквайки дискусии в крипто общността.

17.05.2024 1:00 1 мин. четене

Етериум китовете не продават – какво означава това за цената

Неотдавнашните настроения на пазара на криптовалути взеха възходящ обрат, особено наблюдаван при Етериум (ETH). На фона на този подем цената на ETH скочи, допълнена от сигнал за покупка, което предполага потенциал за по-нататъшно движение нагоре.

16.05.2024 21:00 2 мин. четене

XRP китовете са натрупали $55 милиона за 2 седмици – какво означава това

XRP китовете се възползваха от възможността да натрупат още токени на фона на предимно бичите настроения на крипто пазара.

16.05.2024 15:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.