Home

Биткойн кит направи масивна покупка на BTC

29.04.2022 12:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн кит направи масивна покупка на BTC

Третият по големина Биткойн кит в крипто света продължава да прави все по-масивни покупки на BTC.

Уебсайтът за блокчейн данни BitInfoCharts твърди, че същият този кит е най-големият съществуващ субект (който не е борса) и е придобил невероятните 1,800 BTC през последните седем дни.

Китът натрупа още BTC на стойност около $71,000,000. Портфейлът държи 125,552 биткойна, на стойност приблизително $4,999,000,000.

Неназованият портфейл беше особено активен този месец, като купи 2,822 BTC миналата седмица за над $117 милиона.

Както BitInfoCharts документира, портфейлът показва обща тенденция за закупуване на стотици Биткойн и след това от време на време изпращане на 1,500 BTC до портфейли, свързани с американската крипто борса Coinbase.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Хедж фонд с $3.5 милиарда под управление прави огромна инвестиция в крипто

Китът беше много активен през 2022 г. след сравнително тихото четвърто тримесечие на миналата година.

Популярният крипто анализатор Бенджамин Коуен отбеляза, че китът изглежда търгува BTC, когато е в определен ценови диапазон, купувайки спадове и продавайки местни върхове.

“Можете да видите, че периодично добавят към притежанията си тук в ниските нива от $40,000 и горните $30,000. Сега причината това да е интересно е, защото не беше толкова отдавна, когато те [продаваха]…

Трябва да разберем, че някои хора обичат да правят суинг трейдове. Някои хора търгуват в диапазоните и когато стигне до върха на диапазона, те продават и когато стигне до дъното на диапазона, купуват.


Ако се върнем назад – за да дадем малко повече история – вие се върнете към ноември и можете да видите, че всъщност са взели 1,500 биткойна от масата на $67,000.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Директорът на Bitwise твърди, че най-влиятелните финансови фигури се насочват към крипто

Макар че значителните инвестиции в Биткойн в рамките на портфейлите на клиентите, управлявани от финансови консултанти, може би все още не са на хоризонта, нарастващ брой консултанти включват криптоактиви в личните си портфейли, според Мат Хоуган, главен оперативен директор на Bitwise.

24.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн може да се подготвя за голям пробив поради няколко фактора

Биткойн (BTC) може да е готов за значителен пробив през следващите седмици, задвижван главно от техническите показатели на ценовата графика и неотдавнашните икономически стимули от Китай.

24.09.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Предстои ли пробив за Биткойн? Ето какво сочат историческите модели

Анализаторите предполагат, че Биткойн и по-широкия крипто пазар може да са на прага на съществен скок, ако миналите цикли се окажат верни.

24.09.2024 16:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ръководителят на MicroStrategy предлага да се отпускат заеми, обезпечени с Биткойн

След като Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) одобри търговията с опции за Биткойн ETF на BlackRock, дискусиите за доходността от водещата криптовалута отново се разпалиха.

24.09.2024 15:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.