НАЧАЛО Алткойни

‘LINK до Луната’ – твърди Дейв Портной

15.08.2020 19:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
‘LINK до Луната’ – твърди Дейв Портной

Дейв Портной, основателят и президент на Barstool Sports, инвестира $ 50,000 в децентрализираната оракулна мрежа Chainlink на 13-ти август., като по-рано днес криптовалутата проби нивото от $ 19.

Четвъртък, Портной направи Twitter публикация с видео, показващо как купува Биткойн и Chainlink с помощта на братята Уинкълвос. Близнаците приеха поканата на предприемача да дойдат у дома му, за да му обяснят Биткойн и как се купуват криптовалути.

Портной започна видеото, посочвайки, че е депозирал $ 250,000 в Gemini сметките.

Въпреки че не може да се види екрана на лаптопа, от разговора на Портной можем да заключим, че е инвестирал 80% от средствата в Биткойн и 20% в Chainlink.

Важно е да се отбележи, че Портной е лидер на армия трейдъри на платформата Robinhood. Това, че рекламира дадена криптовалута може да привлече вниамнието на неговите 1.7 милиона Twitter последователи.

По-късно в същия ден, Тайлър Уинкълвос, главният изпълнителен директор на Gemini, сподели, че Портной е станал ‘LINK marine’.

Портной купи Chainlink около $ 18, което на много хора им се стори като лош вход, тъй като е много близо до най-високата стойност на криптовалутата. Също така, LINK започна годината на $ 1.76, отчитайки печалби от 922% срещу щатския долар.

Към момента на писане на статията, Chainlink се търгува на $ 19.21.

Днес, Портной изрази силен оптимизъм за криптовалутата в Twitter публикация.


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тази криптовалута може да е сред първите, които да достигне нов исторически рекорд

Бичите настроения, споделени от крипто анализаторът “Bluntz” по отношение на NEAR Protocol (NEAR) се дължат на последователното му представяне в сравнение с други криптовалути и потенциала му за по-нататъшно поскъпване.

27.04.2024 15:42 1 мин. четене

Меме криптовалута скочи с 2400% за месец и малко – ще продължи ли подема?

Популярен анализатор и търговец на криптовалути сподели положителната си нагласа за вдъхновена от меме монета, която отбеляза значителен растеж от началото на март.

27.04.2024 10:00 1 мин. четене

Ще успее ли Ripple да се пребори със SEC и какво следва за цената на XRP

Криптовалутата XRP, създадена от Ripple, преживя бурно пътуване през последните месеци, като остана значително под 30-дневната си средна стойност.

26.04.2024 17:15 3 мин. четене

Важно съобщение за меме криптовалутата Shiba Inu (SHIB)

Екосистемата Shiba Inu (SHIB) наскоро направи важно съобщение чрез X (бившия Twitter), разкривайки планове за голямо надграждане на своята платформа за мемe монети.

26.04.2024 11:59 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.