НАЧАЛО Алткойни

Търговският обем на Chainlink задмина този на Биткойн

10.08.2020 20:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговският обем на Chainlink задмина този на Биткойн

Chainlink беше най-търгуваната криптовалута на Coinbase Pro на 9-ти август, според данни от Messari.

През уикенда, обемът на LINK бе по-висок дори от този на Биткойн на Coinbase. Този ход отбеляза първия такъв случай, индикирайки повишено присъствие на търговци на дребно.

 

Това стана, когато LINK достигна връх над $14 вчера успоредно с възхода на остатъка от крипто пазара. За няколко минути, криптовалутата бе на трето място по пазарна капитализация, според данни от Messari. 

 

Агрегираният 24-часов глобален обем остана на $3.13 милиарда, което е само около 17% от общия световен обем на Биткойн от $ 17.53 милиарда в сравним период от време. Скокът на обема на LINK придава правдоподобност на ралито и разсейва опасенията за манипулация.

 

Възходът на Chainlink се случи със силни фундаменти, партньорства и широкоразпространено приемане. Токенът е имплементиран в много DeFi апликации и други – като например блокчейн игри, платформи за залагания и т.н.

 

Повечето употреби се дължат на имплементацията на децентрализираните ценови оракули – механизмът, който донася верифицирани данни в реално време на различните блокчейни – и на ‘функцията за потвърждение на произвол’, която позволява “истински произвол” при подбора на данни.

 

Голямо развитие за проекта бе и признанието от Световния икономически форум като един от най-значителните технологични пионери за 2020 година. 

 

Към момента на писане на статията, Chainlink се търгува на $13.60 с печалба от 2.97% за последните 24 часа, като пазарната капитализация на криптовалутата стои на $2.68 милиарда, според данни от coinmarketcap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

Binance Futures, подразделението за търговия с фючърси на крипто борсата Binance, представи оперативни корекции, които ще засегнат няколко безсрочни договора.

06.05.2024 17:00 2 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.