НАЧАЛО Алткойни

Китовете изкупуват тази малко позната криптовалута

29.07.2020 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете изкупуват тази малко позната криптовалута

Докато Биткойн продължава да нараства бързо, а инерцията преминава към монети с големи пазарни капитализации, фирмата за крипто анализи Santiment съобщава, че китовете бързо натрупват сравнително непознатата криптовалута Ren (REN).

Ren, който осигурява междублокова ликвидност за децентрализираните приложения, натрупа над 350% от началото на април и достигна най-високия си връх от около $0,199 на 8-ми юли. В момента той е класиран на 64-то място сред криптовалутите по пазарна капитализация и се търгува на около $0,168 към момента на писане, според CoinMarketCap.

Santiment използва показател, който изследва количеството токени, притежавани от топ собственици, които не са борси, иначе известни като китове. И този показател показва, че китовете купуват REN през последните два месеца.

Аналитичната компания отбелязва, че при търговията с Биткойн около $11,000 изглежда, че общият импулс е в полза на монети с големи капитализации, които в близко бъдеще могат да изтласкат DeFi монетите в посока надолу.

„На първо място сред първите 100 криптовалути с най-голяма пазарна капитализация, 20 от 30-те проекта, които са имали положителни печалби през изминалия ден, са в топ 40.

След като последните няколко месеца бяха изцяло концентрирани върху DeFi и алткойните, сценарият бързо се върна към BTC и активи с големи капитализации. Тази промяна може да бъде дълготрайна с нашите индикатори за DAA и обем, подкрепящи движение към проекти с най-големи пазарни капитализации.“

Що се отнася до стойността на Етериум, втората по големина криптовалута, тя се увеличава с по-бързи темпове от Биткойн. Въпреки това, има признаци, че може да се отдръпне в краткосрочен план, според аналитичната компания.

Santiment използва показател, наречен Активни дневни адреси (DAA) срещу Разлика в цената, който сравнява ценовото действие на актива с броя уникални крипто адреси, взаимодействащи ежедневно с тази конкретна монета. Метриката разглежда ценовото действие, което изпреварва DAA като мечи сигнал и обратно.

За първи път от средата на юни Етериум по-рано тази седмица видя дефицит в ежедневните активни адреси. Все пак Santiment казват, че общите основи на актива остават силни:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Основателят на Tron купи Етериум за близо $560 милиона

Нови данни от Lookonchain показват, че Джъстин Сън, основателят на Tron (TRX), натрупва Ethereum (ETH) на фона на скорошната корекция на крипто пазара.

30.04.2024 10:30 1 мин. четене

Алткойн инвеститорите търпят загуби, но пазара може да е на ръба на голям пробив

Според аналитичната фирма Santiment, неотдавнашната крипто корекция е накарала значителен брой търговци на алткойни да разпродадат своите притежания, което е довело до значителни загуби.

30.04.2024 8:30 1 мин. четене

Binance добави нови търговски двойки за спот пазара

Binance, най-голямата платформа за обмен на криптовалути, разкри плановете си да разшири своите спот предложения, считано от 30 април 2024 г.

30.04.2024 7:30 1 мин. четене

Мобилното приложение на Uniswap стартира с интеграция на Blast

Мобилното приложение на Uniswap бе официално пуснато за публична употреба, като в него е интегриран Blast – решение за мащабиране от втори слой за Етериум

30.04.2024 4:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.