НАЧАЛО Алткойни

Chainlink вече е сред топ 10 криптовалутите

13.07.2020 13:07 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink вече е сред топ 10 криптовалутите

Chainlink (LINK) е във възход в последната седмица, като към момента се търгува на $ 7.82 с ръст от 24% за последните 24 часа.

Криптовалутата успя да достигне $ 8.22 преди да се коригира, според данни от coinmarketcap.

С пазарна капитализация от $ 2.7 милиарда, LINK измести CRO на Crypto.com от десетата позиция.

 

Алткойнът продължава да се представя впечатляващо, въпреки че Биткойн и Етериум се борят под ключови нива на съпротива.

 

Много анализатори смятат, че със скока си над $ 5.31 миналата седмица, монетата е подбудила FOMO (fear of missing out/страх да не пропуснеш), което я изстреля още по-нависоко. Тези, влезли на това ниво, успяха да хванат значително движение, тъй като, както обсъдихме, възходът кулминира на $ 8.53.

 

Партньорството с Google вероятно е един от най-значителните фактори в това рали. Chainlink също така си партнира с китайският ‘Blockchain Service Network’, който интегрира услугите на Chainlink в екосистемата си.

 

Развитието на пазара за децентрализирани финанси също даде тласък на LINK, като проектът свързва смарт договори с източници на данни, които не са на блокчейна, като информация за цената на криптовалути или стоки.

 

Тъй като това е нова територия за цената на Chainlink, първите подкрепи са на $ 7.35 и $ 6.51. $ 7 също може да се окаже силна психологическа подкрепа. Ако цената продължи възхода си, първата цел се пада на $ 8.5, като пробив на това ниво може да изстреля цената до $ 10 в близките няколко дни. Дневно затваряне под $ 7 може да постави началото на сериозна корекция. 

 

Анализаторите остават много бичи по отношение на LINK, като Тимъти Питърсън използва закона на Меткалф, за да предвиди, че стойността на Chainlink може да надскочи Биткойн някой ден.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin продължава да доминира пазара на меме криптовалутите – какво ни очаква в бъдеще?

Dogecoin (DOGE), меме криптовалутата, остава в центъра на вниманието по време на продължаващото възстановяване на пазара, демонстрирайки забележителни печалби, тъй като се стреми да надмине нивото на съпротива от $0.20.

05.05.2024 23:00 2 мин. четене

Ценни книжа ли са Етериум и XRP? Ето какво мисли директора на Ripple

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е в постоянен конфликт с крипто индустрията, особено по отношение на класификацията на определени криптовалути.

05.05.2024 22:00 2 мин. четене

Cardano: Последни развития и перспективи за бъдещето

През април InputOutput, организацията зад блокчейн разработката на Cardano (ADA), разкри старта на пет проекта чрез социалната мрежа X.

05.05.2024 20:00 2 мин. четене

Партньорството между Cardano и Биткойн Кеш е възможно според Чарлс Хоскинсън

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano (ADA), наскоро проучи интереса към потенциално сътрудничество с Биткойн Кеш (BCH).

05.05.2024 13:01 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.