НАЧАЛО Алткойни

Възходът на Dogecoin рязко приключи

12.07.2020 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Възходът на Dogecoin рязко приключи

Със спада на цената на Dogecoin, главният маркетингов директор (CMO) на Tik Tok сподели, че надуването на цената е приключило.

Dogecoin падна значително, след като цената скочи в резултат на промотиране в Tik Tok, целящо да тласне DOGE до $ 1. Според CMO-то на социалната мрежа – Хайдер Рафик – това събитие изглежда е приключило.

 

“DOGE/Tik Tok ефектът се свежда повече до волатилността на Tik Tok, отколкото тази на крипто индустрията, тъй като той разчита на предизвикателства, набиращи популярност – категория, в която това предизвикателство на Dogecoin се вписва.
 
Tik Tok предизвикателствата имат доста кратки цикли и гледайки спада от 20% в цената в последните 24 часа, изглежда предизвикателството е към края на курса си.”

 

На социалната платформа имаше предизвикателство, казващо на хората да купуват Dogecoin. Целта е била да се изстреля цената на криптовалутата над $ 1. Това така и не стана, но криптовалутата успя да удвои стойността си, преди да се срине.

 

Google Trends също показва намаление в интереса към DOGE до стандартни нива, наблюдавани преди Tik Tok ефекта. Криптовалутата също така бе изброена на Bitfinex.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето защо цената на XRP може да се изстреля до $5 до края на 2024 година

XRP отдавна е измъчван от бавното си представяне, оставайки упорито вързан около границата от $0.5 въпреки периодичните пикове, най-значителният от които настъпи през юли 2023 г., когато за кратко се докосна $0.8206.

08.05.2024 8:00 1 мин. четене

90% от пазара на стабилни монети е доминиран от ботове според доклад на Visa

Според доклад на Bloomberg, който се позовава на последните данни на Visa Inc., по-малко от 10% от транзакциите със стабилни монети през април са били свързани с истински потребители, а над 90% са били дело на ботове и мащабни търговци.

08.05.2024 6:30 1 мин. четене

Цената на AI алткойн се изстреля след коментар на Уорън Бъфет

След забележките на главния изпълнителен директор на Berkshire Hathaway Уорън Бъфет, изразяващи загриженост относно изкуствения интелект (AI) и неговите потенциални рискове, беше отбелязан скок в стойността на AI криптовалутата, Worldcoin (WLD).

08.05.2024 1:30 1 мин. четене

Пазарната капитализация на нова криптовалута се изстреля с почти 100% – ето какво стои зад скока

През май Tellor (TRB), децентрализирана оракулска мрежа, надмина очакванията със забележителен скок на пазарната си капитализация, като удвои стойността си в началото на месеца.

07.05.2024 22:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.