Home

Какво предстои за Биткойн, след като падна под $40,000?

25.04.2022 18:40 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво предстои за Биткойн, след като падна под $40,000?

Експертът крипто трейдър Майкъл Ван де Поуп прогнозира, че Биткойн може да се коригира допълнително до $31,000, ако активът падне под $38,000.

В YouTube видео Поуп призна, че от началото на годината BTC се търгува странично, но неотдавнашната малка корекция под $40,000 отвори вратата за по-нататъшен спад на цените.

Въпреки че вярва, че спад до $31,000 остава възможен, той отбелязва, че нивото не е тествано, като се имат предвид последните модели на търговия.

Ако загубим $38,000, предполагам, че ще започнем да падаме на юг и тогава очаквам да имаме доста груба корекция”, каза Поуп.

Той отбеляза, че неспособността на Биткойн да се впусне в друго рали може да бъде обвързана със силното представяне на долара, но крипто активът показва стабилност. 

Въпреки това той посочи, че пазарът ще се интересува от следващото повишаване на лихвите, което вероятно ще доведе до обръщане на долара, което впоследствие ще повлияе положително на Биткойн.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Пазарът на акции може да предизвика срив на крипто – ето защо

Освен въздействието на долара, инвеститорите ще се грижат за следващия халвинг, което е след почти две години. Исторически погледнато халвингите водят до стабилно и значително увеличение на цената на Биткойн.

От друга страна, търговецът заяви, че инвеститорите трябва да очакват известен импулс, ако Биткойн надмине границата от $40,200.

Поуп също така отбеляза, че следващото ценово действие на Биткойн може да бъде повлияно от факта, че активът се търгува в диапазона от $30,000 до $46,000 от началото на 2022 г. Според Поуп:

“Също така стигаме до заключението, че се опитваме да пробием над $44,600 и се спускаме обратно в диапазона, което в крайна сметка ще преследва дъното на този диапазон.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Директорът на Bitwise твърди, че най-влиятелните финансови фигури се насочват към крипто

Макар че значителните инвестиции в Биткойн в рамките на портфейлите на клиентите, управлявани от финансови консултанти, може би все още не са на хоризонта, нарастващ брой консултанти включват криптоактиви в личните си портфейли, според Мат Хоуган, главен оперативен директор на Bitwise.

24.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн може да се подготвя за голям пробив поради няколко фактора

Биткойн (BTC) може да е готов за значителен пробив през следващите седмици, задвижван главно от техническите показатели на ценовата графика и неотдавнашните икономически стимули от Китай.

24.09.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Предстои ли пробив за Биткойн? Ето какво сочат историческите модели

Анализаторите предполагат, че Биткойн и по-широкия крипто пазар може да са на прага на съществен скок, ако миналите цикли се окажат верни.

24.09.2024 16:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ръководителят на MicroStrategy предлага да се отпускат заеми, обезпечени с Биткойн

След като Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) одобри търговията с опции за Биткойн ETF на BlackRock, дискусиите за доходността от водещата криптовалута отново се разпалиха.

24.09.2024 15:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.