Home

Биткойн е в готовност за голям възход

20.06.2020 12:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е в готовност за голям възход

Бившето изпълнително лице от Goldman Sachs Роб Койфман твърди, че Биткойн се готви за сериозно рали след месеци консолидация.

Койфман, който е основател и главен изпълнителен директор на Koyfin, каза, че решителността на Федералния резерв да принтира долари и да поддържа икономиката може да отслаби резервната валута на света и да тласне Биткойн нагоре.

 

“Продължаващото задължение на Фед да използва QE (количествено облекчаване) може да представлява повратен момент за долара на САЩ. В последните 30 години, доларът на САЩ формира три върха през 1985, 2000 и потенциално през 2020 г… Пробив надолу и сегашната тренд линия ще потвърдят голям спад за USD…”

 

Според Койфман, Биткойн е добре позициониран да направи сериозно рали и вярва, че слабостта на долара би тласнала най-голямата криптовалута над рекордните ѝ стойности.

 

“Биткойн се гласи за сериозен ход нагоре и слабят долар би бил силен попътен вятър… Биткойн се консолидира в последните две години и е готов да направи голям ход нагоре… слабостта на долара може да е катализатор за пробива на Биткойн до нови върхове.”

 

Междувременно, търговецът Джош Рейджър очаква биковете и мечките да продължат борбата, докато едната страна не превземе ключово ниво. 

 

“BTC Няма значителни промени. Следим за превземане на $ 9,550, $9,800 за биковете. Гледаме за пробив под $ 9,250 в краткосрочен план и ако нещата станат сериозни $ 8,500 за мечките.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Ще достигне ли цената най-високите си нива до края на годината?

Популярният крипто експерт Кевин Свенсън смята, че Биткойн BTC може да достигне нови исторически върхове до края на 2024 г.

27.09.2024 15:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Инвеститорите от САЩ вляха $365 милиона в Биткойн ETF, а цената продължава да се покачва

В четвъртък инвеститорите вляха около $365 милиона в спот Биткойн ETF, с което общият приток на средства за седмицата надхвърли $600 милиона, според данни на Farside Investors.

27.09.2024 13:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн: Глобалното финансово облекчение ще стимулира пазара според експерт

Артър Хейс, съосновател на BitMEX, смята, че политиките за количествени улеснения (QE), прилагани от различни правителства, ще имат положително въздействие върху BTC и цялостния крипто пазар.

27.09.2024 12:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Cardano е по-добър от Биткойн и Етериум според Чарлз Хоскинсън – ето защо

Конкуренцията между водещите блокчейн системи, включително Биткойн, Етериум и Cardano, се засилва, като Чарлз Хоскинсън от ADA направи смели твърдения след неотдавнашния Chang хард форк.

27.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.