Home

Тези три криптовалути потенциално могат да променят правилата на играта

18.06.2020 12:05 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези три криптовалути потенциално могат да променят правилата на играта

Световният икономически форум включи две компании, отговорни за разработването на три криптовалути, в новия си списък за технологичните пионери на 2020 година.

Chainlink и Maker DAO са изброени сред 100 компании, чиито авангардни технологии биха могли да окажат голямо влияние върху глобалните проблеми.

Chainlink, заедно със собствения си крипто актив LINK, е децентрализирана мрежа, която позволява на традиционните предприятия да интегрират данни от реалния свят в интелигентни договори на блокчейн.

MakerDao, отворена платформа за равен достъп до висококачествени финансови услуги като заеми, използва двоична система за токени със стабилната монета DAI и MKR.

Ръководителят на Световния икономически форум на Глобалната иновационна общност, Сюзън Несбит, казва, че списъкът е насочен към компании, които биха могли да помогнат за „рестартиране на обществото“ и изграждане на по-добро бъдеще.

“Тази година класът на технологичните пионери подобрява обществото и напредва своите индустрии по целия свят. Това са компаниите, които мислят различно и евентуално ще променят правилата на играта. С нетърпение очакваме ролята, която ще играят за оформянето на бъдещето на техните индустрии.”

LINK е една от най-добре представящите се криптовалути за годината, изстрелявайки се от $1,79, на 1-ви януари, до сегашната си цена от $4,02, според CoinMarketCap.

Междувременно MKR загуби позицията си, спадна от $538,98 в началото на годината до $433,65 по време на писането на статията. DAI запази фиксацията си към щатския долар от 1:1.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Инвеститор реализира 935,900% печалба от нов токен

Крипто търговията е завладяващо начинание, в което залозите са високи, а резултатът може да се промени драстично в зависимост от направения избор.

29.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Кредиторите на FTX недоволни от минималните суми, които ще получат

Съгласно актуализираните наскоро документи за несъстоятелност, споделени от кредитора на FTX Сунил Кавури, лицата, които са загубили пари от борсата, могат да очакват да си възстановят само 10-25% от своите криптовалути.

29.09.2024 8:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Новa меме криптовалута регистрира впечатляващ ръст от 1,300%

Нов меме токен, наречен MOODENG, завладя крипто пазара, вдъхновен от хипопотам на име Moo Deng от тайландския зоопарк Khao Kheow Open Zoo.

29.09.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Корелацията между криптовалутите и фондовия пазар достигна своя връх – Coinbase

Неотдавнашен доклад на Coinbase разкрива, че през септември корелацията между криптовалутите и фондовите пазари е достигнала исторически връх и е достигнала 50%.

28.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.