Home

NFL играча Ръсел Окунг подкрепя Биткойн стартъп

23.04.2020 9:20 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFL играча Ръсел Окунг подкрепя Биткойн стартъп

Okung Ventures, стартъпът, създаден от звездата от NFL Ръсел Окунг, подкрепя програма за лоялност за BTC на Fold.

Играчът на Лос Анджелис Chargers промотира и инвестира във Fold – приложение, което предлага на потребителите възможността да харчат Биткойн или фиатна валута при големи търговци на дребно като Amazon, Uber и Starbucks. Подобно на наградите с кешбек от основните кредитни карти: колкото повече харчите, толкова повече Биткойн награди печелите.

Окунг каза на Forbes, че смята, че “намирането на повече начини за изкарване на Биткойн е също толкова важно, колкото и да се интересуват повече хора да купуват флагманската валута”.

Застъпник и Биткойн учител

По-рано този месец Fold обяви, че се е присъединил към Fast Track Program на Visa и ще пусне дебитна карта Fold Visa, която предлага награди в BTC. Окунг сподели, че това “представлява значителна стъпка към масовото приемане на Биткойн. Радваме се за нашето партньорство и възможността да запознаем още повече хора с най-добрите пари в света.

Окунг се превърна в нещо като крипто учител, откакто туитна “плати ми в Биткойн” през май 2019 г. Оттогава компанията му е домакин на конференция за BTC в Лос Анджелис. Той каза, че вижда флагманската криптовалута като “практично решение за преодоляване на предстоящия упадък на текущата финансова система”:

“Биткойн променя всичко. Тъй като икономическата несигурност продължава да оказва своето влияние върху ежедневието ни, вярвам, че ще видим все повече хора да изпитват промяна в отношението си към парите.”

Известни спортисти подкрепят криптовалутата

С инвестицията във Fold, Окунг се добавя към списък от изявени спортни фигури и знаменитости, подкрепящи криптовалутата.

Боксьорът Флойд Мейуедър популяризира Centra, проект за криптовалута, който събра над 32 милиона долара по време на първоначалното си предлагане на монети, но чиито основатели бяха по-късно обвинени в измама от американската комисия по ценни книжа и борси. В баскетбола, наскоро играчът на Brooklyn Nets Спенсър Динуиди обяви, че промотира платформа за кредитиране и заемане на базата на криптовалута Cred.

С предстоящият BTC халвинг, други използват платформите си, за да насърчат купуването и задържането на криптовалутата. Бившият боец ​​на UFC, Бен Аскрен, дори промени името си в Twitter, за да напомни на своите 300K + последователи за Биткойн халвинга, очакван на 12-ти май.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

BlackRock разкриват как се подготвят за доларовата криза и какво ще се случи с Биткойн

С нарастването на опасенията относно потенциалния срив на щатския долар BlackRock, най-големият мениджър на активи в света, сподели притеснения си относно увеличаващият се дълг на САЩ.

20.09.2024 11:19 1мин. четене Kosta Gushterov

САЩ: Този щат вече приема Биткойн и USDC за плащания

Исторически важен щат започна да приема плащания с криптовалути за държавни услуги.

20.09.2024 10:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Ключови нива, които да наблюдяваме в момента

BTC се изкачи над $64,000 след неочакваното намаляване на лихвения процент с 50 базисни пункта от страна на Федералния резерв, което е първото му понижение от 4 години насам.

20.09.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.