НАЧАЛО Алткойни

Спука ли се балонът Chainlink?

20.03.2020 18:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Спука ли се балонът Chainlink?

Анализатор предвижда спад след 60% срив.

Chainlink (LINK) беше една от най-печелившите криптовалути през 2019 и 2020 г., като се движеше от най-ниските си годишни нива, от 1,70 долара, до максимуми от близо 5,00 долара, преди да се изправи пред значителна разпродажба, която оттогава я докара до нови низини.

Този интензивен спад доведе до заличаването на почти всички печалби, постигнати в хода на безпрецедентното му рали, наблюдавано през последните няколко месеца, което означава, че балонът LINK се е спукал.

Сега анализаторите отбелязват, че тази продължаваща разпродажба вероятно ще се разшири още в следващите дни и седмици, като един анализатор отбелязва, че наблюдава значителни загуби срещу търговската двойка на BTC и Chainlink.

Chainlink води продължаващия спад на крипто пазара, отчитайки 60% загуба от ATH.

Към момента на писане, Chainlink се търгува на $ 2.46, където стой през последните няколко дни.

Настоящата фаза на консолидация, в която изглежда, че LINK е попаднала, произтича от тази, в която Биткойн бе хванат.

Цената на Chainlink се покачи през последните няколко седмици, спадна от максимуми от малко под 5,00 долара до сегашното си ценово ниво – отбелязвайки над 60 процента загуби.

Въпреки че изглежда, че е успял да намери известна подкрепа около текущото си ценово ниво, несигурната позиция, на която се намира агрегираният пазар, предполага, че може да предстои допълнителен спад.

Анализатор: LINK може да бъде позициониран за още загуби, тъй като основната подкрепа отслабва.

Вече изглежда, че Chainlink е достигнал ключово ниво на подкрепа срещу Биткойн, като пробивът под това ниво отваря врати за значителни спадове.

Майкъл ван де Поп – бивш търговец в Амстердамската фондова борса – говори за LINK в неотдавнашна Twitter публикация, отбелязвайки, че вярва, че настоящата му подкрепа може да доведе до краткосрочно рали, но че това в крайна сметка ще го доведе до срив.

“Chainlink също се срина. Но е на подкрепа тук, при BTC двойката. Тук може да има рали към 38000 или 41500 сатоши. След това обаче очаквам по-нататъшен спад към 31500 или 27100 сатоши.”

Това ще отбележи значителен спад от текущата цена от близо 36000 сатоши, но е реална възможност – особено ако Биткойн и други големи алткойни спадат в краткосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след период на неактивност от близо девет години.

04.05.2024 6:30 2 мин. четене

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като инструменти за ангажиране на общността и награди.

04.05.2024 5:00 2 мин. четене

Shiba Inu: Печеливша стратегия за месец май

В постоянно променящата се криптосфера волатилността диктува съдбата на инвеститорите. Точно за това намирането на надеждна инвестиционна стратегия е от първостепенно значение.

04.05.2024 2:00 2 мин. четене

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн, така и на алткойните, като през март BTC достигна нов исторически връх (ATH).

04.05.2024 0:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.