НАЧАЛО Алткойни

Enjin вече е пуснат в Етериум Mainnet

23.02.2020 14:35 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Enjin вече е пуснат в Етериум Mainnet

Платформата Enjin ще даде възможност на разработчиците да интегрират криптовалути във всички видове приложения и игри, без да се налага да пишат блокчейн код.

Разработчиците на игри и приложения вече ще могат да интегрират криптовалути в своите продукти, без да се налага да пишат сложен код.

Enjin, компанията, която стои зад блокчейн проекта, обяви старта на своята платформа за разработка на игри. Основната мрежа на платформата вече е пусната на живо на Етериум , което позволява на всеки да подсказва собствени ютилити токени.

Платформата Enjin ще позволи на разработчиците на приложения и инженерите на игри да се възползват от децентрализирания инвентар при изграждането на своите продукти, според блог публикация на компанията. 

Платформата улеснява интегрирането както на блокчейн базирани игрови, така и на неигрови активи в игри и приложения, заяви компанията и добави, че също така опростява процеса на управление на икономическите механизми в рамките на игри.

Платформата Enjin поддържа стандарта ERC-1155 Етериум токен, който позволява на разработчиците да интегрират както обръщаеми, така и не обръщаеми токени в един смарт договор. Компанията заяви, че на тестовата мрежа на Enjin Platform са създадени над 2,500 проекта и са приели стандарта ERC-1155.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

AI прогноза за цената на Shiba Inu (SHIB) за май месец

Shiba Inu (SHIB) регистрира спад, като се търгува на $0.00002113 към 2 май, отразявайки значителен спад от над 10% през последните 24 часа и 22% през последната седмица.

02.05.2024 6:00 2 мин. четене

Цените на меме криптовалутите се сриват, следвайки спада на пазара

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като DOGE, SHIB и PEPE претърпяха значителни спадове в цените на 1 май, което засили опасенията сред търговците и инвеститорите в световен мащаб.

02.05.2024 1:00 1 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP през месец май

На фона на по-широкия спад на крипто пазара, XRP също отбеляза понижения на различните си графики, като проби нивото на подкрепа от $0.50.

02.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази меме криптовалута е на ръба на катастрофален срив – ето защо

В момента Shiba Inu се люлее на ръба на потенциален спад на фона на задаващ се натиск за продажба, който заплашва да тласне стойността му под $0.00001.

01.05.2024 23:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.