Home

Биткойн ще пробие $20,000 тази година твърди Сони Синг (видео)

09.01.2020 17:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн ще пробие $20,000 тази година твърди Сони Синг (видео)

Главният търговски директор на BitPay Сони Сингх казва, че смята, че Биткойн ще достигне $ 20,000 тази година - но не заради предстоящия халвинг.

В ново интервю за BloombergTV, Сингх прогнозира, че макро фактори и неочаквани събития ще изведат BTC до нови максимуми за всички времена.


“Преди година, по същото време, бях в това шоу, и когато Биткойн беше само 3,500 долара прогнозирах, че той ще достигне близо 15,000 долара. И всъщност почти се получи …

Мисля, че Биткойн ще надскочи върха за всички времена […] тази година. Много хора смятат, че това ще стане заради халвинга, а това се случва през май, когато [новото/бъдещото] предлагане ще спадне наполовина. 

Но мисля, че това вече е факторирано в цената до голяма степен. Биткойн върви нагоре, когато се случат непредвидени неща. Така че, миналата година катализаторът за това беше Libra. Никой не предвиди това и то наистина накара BTC да се покачи бързо.

Тази година, неща като това, че Китай, Русия или Индия могат да легализират Биткойн ще са големи фактори. Някои нови компании, конкуренти на Facebook, могат да се включат. Американското правителство може да направи нещо. Нещо непредвидено би го преместило по-бързо.”


Сингх смята, че основите за нов Биткойн бичи пазар вече са създадени, цитирайки Fidelity и Square като две институции, водещи към ново приемане.


“По принцип вече видяхме Fidelity да лансират своя продукт. Square са наели петима инженери за Биткойн. Така че всички тези големи технологични компании вече влизат в пространството.

Мисля, че ще започнете да виждате и предлагане на нови продукти на пазара. Но мисля, че незабравимото нещо, което се случва всяка година, наистина ще го накара да върви бързо и надалеч.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто пазарът отново е обвзет от алчност – време е за FOMO

Крипто индексът на страха и алчността достигна най-високото си ниво от юли насам, задържайки се над 60 в продължение на два поредни дни.

29.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Американските Биткойн ETF-и отбелязаха ръст от $494 милиона в шестдневна серия от постъпления

На 27 септември американските спот Биткойн ETF регистрираха нетни входящи потоци на обща стойност $494.27 милиона, като продължиха положителната тенденция, започнала на 19 септември.

28.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Притежанията на BlackRock в Биткойн (BTC) достигат до $23.6 милиарда

BlackRock продължава да разширява портфейла си от Биткойн, като към петък, 27 септември, той достигна 363,626 BTC.

28.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Следващите няколко дни може да са решаващи за Биткойн – ето какво да следим

Биткойн демонстрира нова инерция, като за първи път от пет седмици насам проби за кратко над $66,000, като към момента на писане на статията се задържа над $65,500.

28.09.2024 14:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.