НАЧАЛО Други

Бившият изпълнителен директор на Bakkt е ‘про-Тръмп’

08.01.2020 16:50 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бившият изпълнителен директор на Bakkt е ‘про-Тръмп’

Кели Льофлер, бивш главен изпълнителен директор на Bakkt, положи клетва в Сената на САЩ.

В публикация от 6-ти януари, Льофлер обяви, че е положила клетва в сената на САЩ, ставайки най-новия сенатор на Джорджия.


В съобщението, Льофлер каза, че вече е дала първия си вот в подкрепа на избора на президента на САЩ Доналд Тръмп за ръководител на малката бизнес администрация, автономна правителствена агенция на САЩ, предназначена да подпомага малките бизнеси в страната.


Както бе съобщено, тя заменя сенатора Джони Айзъксън, 75-годишен, който се оттегли през декември 2019 г. поради здравословни проблеми.

След назначението аи в Сената на САЩ в началото на декември, 49-годишната бизнесдама е критикувана от привържениците на Тръмп като “твърде умерена и неопитна.” 


В кратко интервю за списание Time, Льофлер каза, че не е говорила с Тръмп откакто е назначен.


Тя каза:


Знам, че трябва да спечеля доверието и подкрепата на президента […] И ще работя много усилено да го направя чрез своите действия и моите гласове и съм убедена, че това ще се случи.

Предполага се, че Льофлер описва себе си като “про-Тръмп”. По-конкретно, човек, запознат с въпроса, сподели, че тя казва следното:


Аз съм била консерватор през целия живот. Про-втора поправка. Про-военни. Про-стена. И про-Тръмп. Не извинявам своите консервативни ценности и гордо ще подкрепя консервативните съдии на президента Тръмп.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Съюзът официално потвърди разработването на нова валута

В съответствие с продължаващите усилия за намаляване на зависимостта от щатския долар, представители на БРИКС потвърдиха разработването на нова валута на съюза.

18.05.2024 7:00 2 мин. четене

Тръмп срещу Байдън: Кой мандат беше най-добър за фондовия пазар?

Макар и за кратко, неотдавнашното изкачване на индекса Dow Jones Industrial Average над границата от 40,000 пункта отразява значителна промяна в икономическите перспективи.

18.05.2024 6:00 2 мин. четене

CBDC: Жителите на Хонконг вече могат да използват дигиталния юан

С ход, който разширява влиянието му в световен мащаб, Хонконг стартира новаторски пилотен проект за дигитални плащания в юани, което е сигнал за значителна промяна във финансовия пейзаж.

17.05.2024 23:30 2 мин. четене

Френски регулатор отправи предупреждение за крипто борсата ByBit

Френският финансов регулатор подчерта, че Bybit е включена в черния списък от 20 май 2022 г. и няма право да предлага услуги в крипто областта във Франция.

17.05.2024 22:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.