Home

Търговските центрове в САЩ ще поставят битомати за Черен Петък

27.11.2019 21:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговските центрове в САЩ ще поставят битомати за Черен Петък

Най-големият оператор на търговски центрове в САЩ си партнира с Bitstop, за да достави нови битомати до няколко дестинации.

Simon Malls, дъщерно дружество на Simon Property Group, най-големият оператор на търговски центрове и тръст за инвестиции в недвижими имоти в САЩ, ще разгърне новите Биткойн автомати навреме, за Черен Петък и Супер Събота.

Битоматите позволяват на клиентите лесно и сигурно да купуват и продават Биткойн, срещу дребни суми пари в брой. В допълнение към услугата и функционалността, стартирането е създадено, за да предостави експозиция на Биткойн през най-големите пазарни дни в годината.

Андрю Барнард, съосновател и изпълнителен директор на Bitstop, коментира:

Със стратегическият тайминг на тази нова инсталация на битомати в локациите на Simon Mall, клиентите могат удобно да купуват Биткойн, докато правят своите покупки за празниците. Биткойн е идеалният подарък за семейството и приятелите през този празничен сезон. Нашите локации са начело на тенденцията, тъй като Биткойн и дигиталните валути стават част от масовата култура.

Bitstop е лицензиран и регулиран. За да възприеме интегрирането на Биткойн като метод на разплащане в местните магазини и да направи интеграцията му безпроблемна за новите крипто потребители, компанията предлага обслужване на клиенти, включително 24/7 поддръжка по имейл, както и поддръжка по телефон.

Барнард добави:

Това е поредната серия от места за пазаруване, след последната ни инсталация на битомат на международното летище в Маями, през октомври. Искаме да сме сигурни, че нашите клиенти винаги имат удобен достъп до нашите Биткойн устройства.

Вече има над 130 удобни локации за Биткойн автоматите на Bitstop в цялата страна, като това число расте всеки месец. Ние възнамеряваме да разширим мрежата си до 500+ места до края на 2020 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Директорът на Bitwise твърди, че най-влиятелните финансови фигури се насочват към крипто

Макар че значителните инвестиции в Биткойн в рамките на портфейлите на клиентите, управлявани от финансови консултанти, може би все още не са на хоризонта, нарастващ брой консултанти включват криптоактиви в личните си портфейли, според Мат Хоуган, главен оперативен директор на Bitwise.

24.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн може да се подготвя за голям пробив поради няколко фактора

Биткойн (BTC) може да е готов за значителен пробив през следващите седмици, задвижван главно от техническите показатели на ценовата графика и неотдавнашните икономически стимули от Китай.

24.09.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Предстои ли пробив за Биткойн? Ето какво сочат историческите модели

Анализаторите предполагат, че Биткойн и по-широкия крипто пазар може да са на прага на съществен скок, ако миналите цикли се окажат верни.

24.09.2024 16:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ръководителят на MicroStrategy предлага да се отпускат заеми, обезпечени с Биткойн

След като Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) одобри търговията с опции за Биткойн ETF на BlackRock, дискусиите за доходността от водещата криптовалута отново се разпалиха.

24.09.2024 15:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.