Home

$ 6,700 ли е дъното за Биткойн?

25.11.2019 17:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$ 6,700 ли е дъното за Биткойн?

През юни, когато Биткойн скочи над 10,000 долара, почти всички очакваха криптовалутата да продължи да нараства по-високо.

Всъщност, по това време активът беше готов да поеме към предишните си върхови стойности и пазарният сантимент беше изключително възходящ – перфектна комбинация за биковете.

 

Въпреки това, един анализатор непрекъснато призовава за рационално мислене, твърдейки, че този скок над 10,000 долара е явно превишаване на кривата на дългосрочния растеж на BTC.

 

Той спомена, че Биткойн е готов да се върне на $ 6,700. Разбира се, повечето хора се присмяха на анализатора, определяйки прогнозата му като “ирационална” и “FUD“.

 

На 22-ри ноември обаче, аналитикът “Dave the Wave” се оказа прав, тъй като на тази дата Биткойн падна от $ 8,000 на $ 6,700, потвърждавайки прогнозата му, направена преди пет месеца. 

 

Но какви са очакванията на Дейв за Биткойн сега?

 

Според скорошна публикация в Twitter, анализаторът смята, че Биткойн вероятно ще влезе във фаза на консолидация, след като отскочи от 6,700 долара.

 

Графиката, която той публикува, предполага, че криптовалутата ще претърпи ефективно фиксирана ценова акция в средата на декември, след което ще избухне към 10,000. Дейв обясни следното:

 

“Занапред очакваме консолидация, в рамките на симетричния триъгълник, и евентуален пробив през следващата година. Изграждане на солидна база / период на възстановяване за пробив до нови върхове.”

 

Дейв базира мнението си на следните фактори:

 

Тригодишната подвижна средна стойност, която в момента е малко над 6,000 долара – е мястото, където BTC исторически намери подкрепа в ранните бичи пазари.

 

Седмичният “Gauss” канал дава бичи сигнал, а средната точка на канала е 6,600 долара.

 

Криптовалутата е отскочила от нивото на фиб корекция от 0,5 на движението от 3,200 до 13,800 долара, което предполага, че наближаваме дъно.

 

Въпреки че Дейв твърдо вярва, че дъното на мечия тренд е поставено на $ 6,700, други анализатори очакват пазарът да се понижи още повече.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

MakerDAO преосмисля употребата на WBTC след ключова среща

Компанията Sky, известна по-рано като MakerDAO, преразгледа позицията си относно употребата на “обвит” Биткойн (WBTC) като обезпечение след важна среща с главния изпълнителен директор на BitGo Майк Белш.

25.09.2024 15:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Анализатор посочи къде се намираме в настоящия цикъл и кога може да очакваме пробив

Известен крипто анализатор смята, че Биткойн (BTC) може да е близо до значителен пробив въз основа на историческите модели.

25.09.2024 14:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Крипто ETF-ите на BlackRock привличат $158 милиона на фона на крипто възхода

Борсово търгуваните фондове (ETF) на BlackRock за Биткойн и Етериум отбелязаха значителен ръст, привличайки нетни входящи потоци от около $158 милиона във вторник, след като крипто пазарът се възстанови, изтласквайки цената на Биткойн над $64,000.

25.09.2024 13:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн в затишие пред буря. Задава ли се нов исторически връх?

Популярният анализатор PlanB прогнозира значителен пробив за Биткойн (BTC), като предполага, че скоро той може да имитира експлозивното ценово действие, наблюдавано през 2020 г.

25.09.2024 8:30 2мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.