НАЧАЛО Биткойн

Търговията с Биткойн фючърси на Bakkt постави нов рекорд

23.11.2019 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговията с Биткойн фючърси на Bakkt постави нов рекорд

Въпреки нестабилният си и неочакван старт, фючърсната борса на Bakkt, която е собственост на ICE (Intercontinental Exchange), не спира да се радва на положителни новини.

Борсата за криптовалутни деривати наскоро регистрира най-високия си дневен обем на търговия с Биткойн фючърсни договори на стойност 13,4 милиона долара, сочат данни, предоставени от Twitter акаунта на “Bakkt Volume Bot”

.

Този рязък скок в обема на търговията с Биткойн идва след масовия спад на Биткойн до близо 7 000 долара. Тенденциите са такива, че добрите новини за Bakkt винаги следват сериозно възходящо движение, в която и да е посока. По-специално, Bakkt също постави рекорд, когато цената на BTC скочи с почти 40 процента на 25 октомври.

Както бе съобщено, очаква се също Bakkt да пусне физически уредени Биткойн фючърси на 6 декември.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

ООН прогнозира подобряване на световната икономика

В четвъртък Организацията на обединените нации (ООН) съобщи за подобрени перспективи за световната икономика в сравнение с предишната си прогноза от януари.

18.05.2024 13:30 2 мин. четене

БРИКС: Доларът е в опасност според МВФ

Международният валутен фонд (МВФ), често наричан Световна банка, признава нарастващата заплаха, която държавите от БРИКС и други местни валути представляват за господството на щатския долар.

18.05.2024 12:00 2 мин. четене

Бивш директор на банка нелегално присвоил над $1.5 милиона

Бивш изпълнителен директор на банка, Стейша Уилсън, сега е изправена пред дълга присъда затвор, след като се призна за виновна за присвояване на над милион долара.

18.05.2024 11:30 1 мин. четене

Как Китай и Индия се възползват от пазара на санкциониран петрол

Понастоящем световният петролен пазар е изправен пред приток на суров петрол с отстъпка, за който са наложени санкции, като този приток възлиза на около 4.7 милиона барела дневно, което се равнява на около 5% от световната търговия с петрол.

18.05.2024 10:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.