Home

Биткойн може да ви купи разкошна къща в една от най-предпочитаните дестинации в САЩ

29.10.2019 15:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да ви купи разкошна къща в една от най-предпочитаните дестинации в САЩ

Собственик на луксозен дом в Колорадо, който е голям фен на криптовалутите, казва, че имотът му от 7 декара ще излезе от пазара след четири дни.

Според списъка на Bitcoin Real Estate, планинският дом с три спални и три бани в момента се продава за $699 000 или еквивалента им в Биткойн (BTC), до 31-ви октомври. Ако не се намерят купувачи до тогава, се очаква домът отново да бъде пуснат като обява през април 2020 г.

Разположен в Скалистите планини в град Салида, Колорадо, район описан от Vogue като топ дестинация за пътуване в САЩ, имотът разполага с родителска спалня с гардероб, голяма баня с джакузи, офис с изглед към планината, допълнителна стая със сауна, кална баня, две спални на горния етаж, всекидневна и гараж за две коли.

В обявата се отбелязва, че повечето от мебелите и уредите са включени в BTC цената. Домът също така разполага с отворен план на пода, голяма предна веранда, извисяваща се скална камина и ярко подово отопление за зимата и ски сезона.

Пешеходни пътеки от световна класа

След като пропътуват разстоянието от пет мили по селски път до центъра на града, новите собственици могат да се отправят към курорта ‘Monarch Ski and Snowboard’ или да се заемат с рафтинг и риболов на река Арканзас.

Според Vogue:

Салида е причудливият планински град на вашите мечти. Той е дом на най-високата концентрация на планини от 14 000 фута в Колорадо, така че няма недостиг на маршрути и пътеки, които да избирате.

Самата обява можете да видите ТУК.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken засилва присъствието си в Европа с нова придобивка

Kraken засили стратегията си за растеж в Европа, придобивайки Coin Meester (BCM), известен крипто брокер в Нидерландия.

24.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Турция се отказва от плановете за данъчно облагане на печалбите от акции и криптовалути

Турция е взела решение да не въвежда данъци върху печалбите от търговия с акции и криптовалути, както потвърди вицепрезидентът Джевдет Йълмаз в неотдавнашно интервю за Bloomberg.

24.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Директорът на Bitwise твърди, че най-влиятелните финансови фигури се насочват към крипто

Макар че значителните инвестиции в Биткойн в рамките на портфейлите на клиентите, управлявани от финансови консултанти, може би все още не са на хоризонта, нарастващ брой консултанти включват криптоактиви в личните си портфейли, според Мат Хоуган, главен оперативен директор на Bitwise.

24.09.2024 20:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн може да се подготвя за голям пробив поради няколко фактора

Биткойн (BTC) може да е готов за значителен пробив през следващите седмици, задвижван главно от техническите показатели на ценовата графика и неотдавнашните икономически стимули от Китай.

24.09.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.