НАЧАЛО Други

Джъстин Сън няма да инвестира в Poloniex

20.10.2019 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джъстин Сън няма да инвестира в Poloniex

Основателят и изпълнителен директор на Tron, Джъстин Сън опроверга неотдавнашнитe твърдения, които предполагат, че той ръководи инвестиционната група зад придобиването на “Poloniex”.

В Twitter публикация от 19-и октомври, Сън твърди, че “не купува нищо”, отбелязвайки, че е инвеститор, като разкри някои от своите криптовалути:


Просто инвестирах малко и помагам на приятелите ми. Всъщност имам огромна торба с $ BNB, $ HT, $ OKB и т.н. и залагам на всички борси, които поддържат $ TRX и $ BTT.


Базираният в САЩ крипто-обмен Poloniex се развива от световната компания за финансови услуги “Circle”, за да сформира нова платформа за търговия, която няма да обслужва клиенти в САЩ.


Polo Digital Assets”, новата компания зад Poloniex, е подкрепена от неопределена азиатска инвестиционна група, според официална блог публикация.


На 18-и октомври, информационният бюлетин на The Block също съобщи, че Сън потвърждава неговото участие в гореспоменатата азиатска инвестиционна група. Така твърдят анонимни източници от Circle.


Съгласно материала, Сън ръководи инвестиционния консорциум и е направил лично участие в централата на “Circle”. Служителите на Poloniex също бяха запитани дали предпочитат да останат в Circle или да се преместят в “Polo Digital Assets”.

На 26-и септември Сън обяви, че “съвсем скоро” ще отложи благотворителния си обяд с председателя на Berkshire Hathaway и милиардера Уорън Бъфет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Русия предполагаемо използва софтуера на Kaspersky във войната срещу Украйна

Доброволна група за събиране на разузнавателна информация, наречена InformNapalm, твърди, че AI софтуер, разработен от руската фирма за киберсигурност Kaspersky, е бил интегриран в руски дронове, използвани в конфликта с Украйна.

06.05.2024 5:00 2 мин. четене

Целта от 2% инфлация е критична за стабилизиране на американската икономика

Президентът на Федералния резерв на Ню Йорк Джон Уилямс подчерта значението на целта на централната банка на САЩ за инфлация от 2% за поддържане на ценовата стабилност и насърчаване на икономическия просперитет по време на скорошна конференция.

06.05.2024 4:00 2 мин. четене

Base е най-доброто решение от втори слой според директора на Coinbase

По време на разговора на 2 май 2024 г. за печалбите на Coinbase за първото тримесечие, главният изпълнителен директор Брайън Армстронг обяви, че Base се очертава като водещото решение от втори слой по обем на транзакциите.

06.05.2024 1:00 2 мин. четене

Използва ли Китай изкуствен интелект, за да манипулира мнението на хората?

Докладите сочат, че Китай използва тактики на когнитивната война, за да формира обществени убеждения и мнения, без да прибягва до пряка военна конфронтация.

06.05.2024 0:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.