Home

Binance добавя приемането на фиатни валути

10.10.2019 20:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добавя приемането на фиатни валути

Функцията ще помогне на Binance да постигне напредък в Китай, след стартирането на платформа за “peer-to-peer” в страната.

Основната борса за криптовалути Binance започна приемането на фиатни валути чрез онлайн услуга за разплащане – Alipay и приложение за мобилни съобщения и разплащания – WeChat.


Развитието бе потвърдено от изпълнителният директор Чанпен Джао на 9-ти октомври.


Джао бързо поясни, че Binance не работи директно с WeChat или Alipay.


Този ход идва след добавянето на “peer-to-peer” търговия на Binance за Биткойн , Етериум и USDT срещу китайския юан (CNY). Услугата първоначално ще бъде достъпна за потребителите на Android, които вече имат регистрирани Binance акаунти на поне 30 дни, като скоро се очаква да се добави поддръжка за iOS.


И все пак, въпреки огромната подкрепа в Twitter, много потребители подчертаха, че Binance е блокиран в Китай. Това означава, че само потребители с VPN могат да имат достъп до P2P пазара на компанията. Това би могло да означава, че има риск потребителите да бъдат под наблюдение от китайските власти.


Новата програма за маркет-мейкъри на Binance стартира в края на септември. Тя е насочена към потребители, чийто месечен обем на търговията надвишава 1,000 BTC и които също имат качествени стратегии за мейкъри.

Същия месец борсата въведе специална платформа за стейкинг, давайки възможност на потребителите да депозират своите токени и да печелят награди за стейкинг, но без да се налага да създават свои собствени нодове (възли), които принципно имат определени минимални оперативни изисквания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Почти половината от хедж фондовете имат експозиция към крипто

В светлината на нарастващата регулаторна яснота около спот ETF-ите за Биткойн и Етериум, почти половината от традиционните хедж фондове вече инвестират в дигитални активи.

11.10.2024 6:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

БРИКС: Саудитският престолонаследник ще пропусне следващата среща

Според изявление на Кремъл саудитският престолонаследник Мохамед бин Салман няма да присъства на предстоящата среща на върха на БРИКС в Русия.

10.10.2024 22:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Джъстин Сън бе избран за министър-председател на Либерландия

Основателят на Tron Джъстин Сън е поел нова роля като министър-председател на Либерландия – самопровъзгласила се микронация, разположена между Хърватия и Сърбия.

10.10.2024 21:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Стабилните монети помагат на латиноамериканците да се справят с инфлацията

Стабилните монети като USDT са се превърнали в основни финансови инструменти в Латинска Америка, подпомагайки гражданите да се справят с продължаващата икономическа нестабилност.

10.10.2024 16:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.